2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127442 بازدید | 1349 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه نداشتن حسادت داره؟

نگفتم بچه نداشتن حسادت داره بچه داشتن جدا از هزینه های سرسام آورش دست و پا گیره آدم نه پولی براش می مونه نه وقتی که بخواد سفرهای آنچنانی بره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

نمیدونم حسادته یا ن ولی ب ۲تا از دوستام حسادت می کنم یکی همکلاسی دوران دبیرستانم بود ب محض اینکه لیس ...

یا بختتو بستن 

یا اسمت در دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " قرار داره : اسمت ( اسمِ مستعارِ شخص و اسمِ مستعارِ مادرش ) : کسانی که اسمشون در دسته ( گروه ) حادثه ساز قرار داره معمولا در یکی از این حوزه ها شکست میخورن : ازدواج یا سلامتی یا اشتغال ( یا هر دو ؛ یا هر سه ) و غیر ممکنه در یکی از این حوزه ها شکست نخورن ( یا هر دو ؛ یا هر سه ) 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی عالی ( مهسا امینی ) ( پسر خالم ) 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی معمولی 

دسته ی حادثه ساز ؛ طبقه ی متضرر 

فرقی نمیکنه 

یا هر دو 

من میتونم به راحتی بهت بگم اسمت در دسته ی حادثه آفرین ( 

طبقه اش فرقی نمیکنه ) قرار داره یا نه و بعد اگه اسمت در دسته ی حادثه آفرین بود چنتا اسم در دسته های برتر بهت پیشنهاد بدم ( دسته های برتر اینان :  دسته ی اشرافی طبقه ی عالی ( بابایِ عشق سابقم ) ؛؛؛ دسته ی اشرافی طبقه ی معمولی ( محمد رضا گلزار ، کریستانو رونالدو ، ایلان ماسک  ) ؛؛؛ دسته ی کم در آمد طبقه ی عالی ؛؛؛ دسته ی عرفانی طبقه ی عالی ( البته خود من این دسته رو دوست ندارم : مداح حاج محمود کریمی ، شهید محسن حججی ؛ امام حسین ( ع ) ، حضرت علی اصغر ( ع ) ، اکثر شهدا و اکثر علمای تراز اول اسمسون در این دسته است ) 

یا اینکه هیچکدومش نیست و فقط با چله های بخت گشا بختت باز میشه 

یا بختتو بستن یا اسمت در دسته ی حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " قرار داره : اسمت ( اسمِ مستعارِ شخ ...

عزیزم اسمم تو طبقه اشرافی متضرر خوش قدم 

یعنی خودم ب خوش قدم بودن خودم ایمان کامل دارم فقط کافیه با ی نفر یکی دو سالی رفاقت کنم طوری پیشرفت میکنه ک تو خواب هم نمیدیده نمونه ش دوستم وقتی ۳سالش بود تشنج میکنه و مهرهای کمرش جابه جا میشن از اون موقع میمونه همینطوری تا ۱۷سالگی ک با من هم کلاس میشه بعد پول عملش جور میشه ومیره تهران عمل میکنه دکترا بهش گفته بود چون مدت زیادی ب این شکل موندی ممکنه برا بارداری یا ازدواجت ب مشکل بربخوری ک نخورد خداروشکر و ۳تا بچه داره چ شوهری خدا نصیبش کرد ماشاالله 

کلا با هرکسی دوست شدم و رفاقت کردم خیلی پیشرفت میکنه ک بعدها منم فراموش میکنه  

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟