2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127722 بازدید | 1352 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به همه آدم هایی که خونه از خودشون دارن و مستقل و دور از خانواده شوهر زندگی میکنن

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
باید ادامه بدیم و بجنگیم ، چاره ای نداریم

انگار من دو تا شخصیت داشتم

یکی بچگی و نوجونی

یکی الان

من الانم نمیتونم کنار بیام اصلا

الان خیلی وقته افسردم 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

من اصلا به هیچکی حسادت نمیکنم حتی پولدارترین وخوش گذرون ترین فردفامیل و اطرافیان فقط به یه نفرحسادت میکنم اونم واقعاحق دارم چون اون چیزایی که اون داره بایدمن هم میداشتم چون مال و اموال پدرشوهرس که رفته توجیبشون شوهرمنم پسرشه بایدمثل اونازندگی کنه تورفاه وثروت واقعااسمشونمیشه گذاشت حسادت اسمش حق کشی بی عدالتی 

حسود نیستم کلا

ولی خوشبحال رونالدو...بخاطر کارهای خیرش و محبوبیتش تو دنیا

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
حسودی نیست ولی نسبت به یکی از بچه های فامیل خیلی حساسم چون از بچگی یجورایی باهاش مقایسه می شدم مدام ...

آره دقیقا،مقایسه این حس و سر آدما میاره

مثلا طرف بدی به من نکرده آدم خوبیه اما ازش بدم میاد چون زیاد مقایسه شدم باهاش