2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126942 بازدید | 1345 پست

به آدم های باهوش و نخبه و به اونایی که خیلی به خدا نزدیکن و توکلشون زیاده و اونایی که خیلی مهربون هستن و آرامش دارن و مثبت اندیشن و بسیار منظمن و پرانرژین و سالم کلا اگه اینارو داشتم عالی میشد 

به دخترایی ک زود ازدواج کردن و درس نخوندنچون همش باید استرس درسو بکشم یا درس بخونم🤦‍♀️

چی میگییی🫨

من متاهلم و۱۸ ازدواج کردم  ودغدغم درسه الان نمیدونی چقدر استرس دارم برا کنکور . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به دخترای فامیلمون که همشون خوشگلن و بهشون میخوره سنشون کم باشه ولی به من میخوره چندسال بزرگتر از ...

عزیزم شما خیلی خوشبختی که یه دختر داری دختر رحمته اوج لطافت و عشقه دیگه این حرفو نزن 

بعدشم شوهر کردن افتخار نیست منم متاهلم اما واقعا مجردم که بودم هیچوقت برام اهمیتی نداشت که یک نفر منو بگیره چون کسی که به خاطر زیبایی ظاهر آدمو بخواد اگه اون زیبایی در اثر تصادف یا هر حادثه دیگه ای از بین بره علاقه ای که داشت کم میشه یا کاملا از بین میره حتی من واسم خواستگار اومد آرایشگاهم نرفتم گفتم باید منو برای خودم بخواد 

به غیر از این یکی از آشناهای  ما از نظر ظاهر از بقیه معمولی تره اما انقدر با اعتماد به نفس با جذبه  به خودش میرسه انقدر بااقتدار و محکم و باسواده که من همیشه دلم میخواست مثل اون باشم حتی الانم برام الگو هست و بازم دوست دارم در آینده ای نه چندان دور مثل ایشون باشم ولی یه بنده خدایی رو هم میشناسم بسیار از نظر ظاهری زیباست ولی خب متاسفانه هیچکس شخصیتشو دوست نداره و در آخر هیچکس زشت نیست این تصور و دید منفی ما به خودمونه 

باز خوبه همه به چیزای مورد معقول خوبی حسودی کردن

من بدبخت بلایی نمونده که سرم نیومده باشه اونوقت فامیل آشنا بازم چشم دیدن منو ندارهههههه😂

هرکیم از راه میرسه توی زندگیم یاد حسادت میفته

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

واقعا اسم هر شهیدی را میشنوم، میگم اینم از بند اسارت این دنیا پرید.. ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

بله همینطوره

اللهم ارزقنا شهادت

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

من به روحیه و انگیزه یکی از آشناهامون غبطه میخورم، الهی که همیشه سلامت باشه اما بعد ۳ تا شوهر و ۳ تا طلاق و شکست های بد، روحیه ای داره شاد و سرحال و پر از امید به زندگی 

مطمئنم اگه نصف شکست هاشو من تجربه کرده بودم، مرده بودم. هرچی از روحیه ی شادش بگم کم گفتم

کاربری دسته منو خواهرمه
ای خواهر چی بگم وقتی فکرشو میکنم برا اینکه میخواستن برن خواستگاری دختر مردم چه کارا که نمی کردن برا ...

ای وای هر چی بیشتر میگی انگار خاطرات منو میگی.خوزستانی هستی؟؟از نفت وفولاد که گفتی فهمیدم.ماهم همینیم عین شما.پسرا وزناشون مصرف کننده دخترا دور از جون ما وشما حمال برقی.من کلی خواستگار خوب داشتم با وضع مالی عالی پدرمم وضع مالیش خیلی خوبه ولی من وخواهرمو به بی پول ترین خواستگارمون شوهر داد که اگه خودمون تو زندگیمون سختی نمیکشیدیم وتلاش نمی کردیم الان نون شب هم تو خونه شوهر نداشتیم.پدر من انقدر برا داداشام مایه گذاشت که یکی یه آپارتمان تو تهران براشون خرید ویه ماشین.عروسامونو غرق طلا کرد ولی به ما که رسید آسمون تپید.از دستشون آبم چیکه نکرد.تو خانواده ما مادرم بیشتر مقصره چون هر جا بابام خواست به ما کمک کنه مادرم مانع شد هر جا خواست به پسرا کمتر بده مادرم از خودش بهشون داد.چی بگم موقع مریضی هم مادرم دوماه خونه من بود منو خواهرم ازش پرستاری کردیم عروسامون یه لیوان آب دستش ندادن.موقع ناهار وشام پیداشون میشد.

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖

به دخترای که در کنکور قبول شدن می تونم اشاره کنم 😁

به اون دخترای ته تغاری و خانواوشون باشن 

به دخترای تکیه گاه دارن چه شوهر چه پدر چه برادر مادر خواهر هر کی 

به دخترای که کسی و دارن خارجشون رو بده بدون منت یا حتی با منت ولی بده 

به دخترای ارامش ومنیت در خونش داره چه خانواده چه شوهر 

به دخترای محکم و با اطمئنان می گویند که مقلاپدرم یا شوهرم خیلی دوستم داره 

به دخترای بدون ترس و لرز از خانه میرن بیرون نگران یه ربع دیر کردن ندارن ترس کتک ندارن اضطرابوفشارخون ندارن اونایی که بلایی سرشون میاد کسی دارن حمایتکنن نه دشمن و خیلییی چیرهای دگه 

به آدم های باهوش و نخبه و به اونایی که خیلی به خدا نزدیکن و توکلشون زیاده و اونایی که خیلی مهربون هس ...

ولی من به کسایی که دعاشون گیراست حسودیم میشه ! مخصوصا وقتی سوره فیل رو میخونن نتیجه جالبی میده🥲

به آدم های باهوش و نخبه و به اونایی که خیلی به خدا نزدیکن و توکلشون زیاده و اونایی که خیلی مهربون هس ...

شما پازل های زندگی رو دقیق تحلیل میکنید آفرین خودتون نخبه اید! 🙂

من فقط وفقط به ادمهایی که خانواده دارن...مادر دارن..پدر حامی دارن خواهر وبرادر خوب دارن غبطه میخورم.....به کسایی که خونه پدری دارن واخرهفته میرن یساعت میشینن ویه چایی میخورن غبطه میخورم...به کسایی که داغ عزیز ندیدن غبطه میخورم...به کسایی که نمیدونن بی پولی چیه غبطه میخورم ...‌به کسایی که نمیدونن افسردگی چیه غبطه میخورم....

ببخشید ولی نیاز دارم 😭 با اجازه اسی عزیزم ، دوستان اگر میشه یه صلوات بفرستید امتحان مهمی دارم که خیلی هم استرس دارم براش ،دعا کنید اگر فرستادین لایک کنید خدا خیرتون بده الهی🤝🏻🤍🌼

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖