2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127242 بازدید | 1349 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدتر و بدتر میشه خیالت راحت عزیزدلم

نه اینجوری نگو ... ما شبیه کسانی هستیم که هواپیمامون سقوط کرده ... اما بالاخره نجات پیدا میکنیم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

نه اینجوری نگو ... ما شبیه کسانی هستیم که هواپیمامون سقوط کرده ... اما بالاخره نجات پیدا میکنیم

عزیزم خیلی جالبه که تو اوج نا امیدی از راه رسیدی بهم امید میدی

حرفت شبیه نشونه میمونه🌹

اخه مامانم اینا نمیزارن ولی من چرا انقدر‌ خرم که نمیتونم دیپلم بگیرم 😭

تو ابداااااا حتی یه ذره هم شبیه به هر نیستی 

چرا به خودت همچین حرفی رو میزنی!

تو ی انسانی با همون توانایی هایی که الان یه پروفسور یا یه نخبه داره 

تنها تفاوت تو با اونا اینه که اونا اون استعداد نهفته رو‌کشیدن بیرون 

اما  اون استعداد توی تو هنوز خوابن

باید بیدارشون کنی باید  

میلیاردها آدم قبل از تو دیپلم‌گرفتن بعد از تو هم میگیرن 

تو نتونی بگیری؟؟؟

اندازه شش ماه این گوشیو یه جایی ببر که دستت بهش نرسه شده بفروشش 

مگه تا الان این گوشی چه کمکی بهمون کرد؟؟

اون شیش ماه فققققط روی خودت تمرکز کن 

ببین چه غوغایی کنی

مطمئن باش اونا بیشتر حسرت تورو میخورنفک میکنی اونی که متاهله و بچه داره استرس ندارهدرگیری ذهنی نداره ...

اره عزیزم میدونم متوجهم

ولی ما هم یروز ازدواج میکنیم و همه ی اینا رو درکنار درس و کار،تجربه میکنیم🥲

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز ...

خدا شفاش بده انشالله لباس عافیت بپوشه🥺

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن