2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127474 بازدید | 1349 پست

به اونایی که شوهر خوب دارن.. ماکه نه از خانواده شانس آوردیم نه از شوهر

نه میتونم برگردم به اون جهنم، نه دلم میخاد پیش این زندگی کنم

3 نفر میشناسم که تو مجردی هر کاری بگی کردن، یکیش با کل شهر خاطره داره، یکیش یکی دوسال دخترفراری بود.. یکیش هم نگم بهتره

اما الان ازدواج خوب، زندگی خوب.. با دوس پسراشون

هرروز جوونتر و خوشگلتر میشن

اما من چی😑

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به کسانی که پسر دارن غبطه میخورم 

البته ان شاالله هرکی پسر داره خدابراش حفظش کنه

منم دلم میخواد خدابهم یه پسر سالم و صالح ببخشه  

لطفاً هر کی حوصله داشت یه صلوات برای پسردارشدنم بفرسته ممنون

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
کلی سختی بارداری کشید دوقلوهایی دنیا آورد به قلش فوت کرد چ نگاه ویژه ای

حالا بچه ای ک تازه دنیا بیاد و لمسش نکرده باشی فک نکنم اونقدر سختی داشته باشه

بین این همه خوشبختی این مسئله به چشم نمیاد اصلا

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

حسودی کلا نمیکنم ولی حسرت یه دختره تو اینستا رو خوردم دقیقا چند سال پیش آرزوی منو زندگی میکرد ولی الان حتی نمیدونم اسم پیجش چی بود

یکیش حسرت همه کسایی که بعد ازدواج نزدیک پدر و مادرشون بودن رو میخورم

خیلی سخته باردار باشی و هوس ته چین مامانتو کنی ولی بهش نرسی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

غبطه میخورم ب آدمای بیخیال و خوش اخلاق ،چون خیلی بی اعصابم 

ب اونایی ک با بچه هاشون خوب رفتار میکنن،چون ۱۰روز مونده ب پریودیم سگ میشم   

پسر گلمو ک خیلی بچه خوبی هم هست دعوا میکنم بعضی وقتها هم میزنم،فعلا شروع کردم ب مکمل آرامبخش گیاهی و دمنوش گیاهی،باید ببینم نزدیک پریودم چی میشه برام دعا کنید خسته شدم از دست خودم 

به اونایی ک وقتی درخونه باباشونو باز میکنن کفشای پدرشون پشت دره صداش ازتوی خونه میاد کتش به چوب لباس ...

عزیزم خدا پدرتون رحمت کنه

چقدر بغض کردم با جملت

واقعا همینطوره اینا حسرته وگرنه پول که همیشه بدست میاد