انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
وآقا اون ۷۷نفری ک لایک کردید چ فکری توسرتون ،دخترایی ک زودازدواج کردن ودرس نخوندن اوج فاکتشونه
اینا همشون دانش آموز هستن و الان خسته و درگیر امتحانات دیماه. اکثرا هم متوسطهٔ اول 😐
به جای اینکه وقتشون رو به درس خوندن و آرامش جسم و روحشون اختصاص بدن میان توی گوشی. حالا نی نی سایت جای خوبه فضای مجازیه دیگه می دونيد که توی اینستا و تلگرام و... چه خبره🤕😐😡🤕😐😡
کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به تمام کسانی که بچه عادی دارن به همه کسانی که بچه خوب دارن به هرکسی که پدرش مثل کوه پشتشه به زنای خونه داری که دغدغه مالی ندارن و ... تمام زندگیمو از خدا طلبکارم تمامشو......
حسودی به شخص خاصی نمیکنم اما همیشه حسرت داشتن یه خانواده آگاه و عاقل رومیخورم، حسرت یه کودکیه بدون درد و شکنجه و زجر و نفرت، حسرت دیدن عشق بین پد رو مادرم، حسرت نداشتن کلی زخم تو روح و روانم
انقد کودکی و نوجوونی و جوونی سختی داشتم که سالهاست تصمیم گرفتم مادر نشم با اینکه ته دلم عاشق اینم منم مامان باشم و یه موجودی بیاد که منو عاشقانه دوست داشته باشه ولی انقد درد کشیدم وحشت دارم از مادر شدن
به همسر دکتر عزیزیوالا خیلی خوب خانوما رو درک میکنه
وایییی آره دقیقااااا
لامصب ایقدددد خوب حرف میزنه🤣🥺🥺🥺🥺
در جستجوی خویش یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺 که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺 و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺 خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺 من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم* و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺 خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂 آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت