2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 120227 بازدید | 1255 پست
اگر سعید عزیزی رو میگی ببخشید من ازش فقط تین وایبو گرفتم که خود شیفته اش و خی فقط خودش فکر میکنه همه ...

اتفاقا من امروز کلیپ خاطراتش از ازدواجشو شنیدم. و فهمیدم چققققققدر خانمش خوووبه. و چقدر خوشبختن. همشم به خاطر خوبی خانمشه. 

راست میگه والدین سمی باعث میشن نسلها سمی بشن. 

والد بودن خیلییییییییی مهم خیلی. 

اما تو کشور من پدر و مادر میگن ما روانی باشیم مغز خور باشیم معتاد باشیم شخصیت خورد کن باشیم تحقیر کن باشیم هزار و یک عیب داشته باشیم اما بچه هامون باید بهترین بشن. و اگه نشن بی عرضن. و باید احترامو مارو در هر حالت حفظ کن حتی اگه شکنجه بهشون میدیم چون زاییدیم و نون دادیم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولا آدم حسودی نیستم اما ب خانم های شاغل غبطه میخورم

خیلی ام شاغل بودن خوب نیست..بعضی که خودشون صاحب کار هستن همش استرس اجاره و پرکردن چکها و فروش نرفتن جنسها رو دارن‌‌‌..اونی که برای بقیه کار میکنه خیلی وقتا توسط کارفرما توهین میشنوه تحقیر میشه اما چون مجبوره و نیاز به پول داره هیچی نمیگه..البته همه ی شاغلها اینطور نیستن انا اکثریت همین مشکلات رو دارن

اتفاقا من امروز کلیپ خاطراتش از ازدواجشو شنیدم. و فهمیدم چققققققدر خانمش خوووبه. و چقدر خوشبختن. همش ...

اره ولی خربار گوش میکنم مدام داره میکوبه تو سر والدین 

چرا تو فکر بچه ها هست اما به فکر والدین نیست از اون تند رو های حامی بچه 

ولی بعصی حزفهاش خیلی متفاوته از مشاورای دیگه 

و این باعث میشه ادم دچار دوگانگی بشه 

که کی راست میگه 

ب کسایی ک همسر پایه ومهربون وپولدار دارن

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

به آدمایی که دغدغه مالی ندارن و چشم بچه هاشون به هرچی نمیمونه ولی قدر نمیدونن میگن وضعیت مالی خرابه اگه جای ما باشن چی میگن که دغدغه ذهنی مون خرج و مخارج زندگی هست لباس بچه ها و خوراکشون..

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️
به دخترایی ک زود ازدواج کردن و درس نخوندنچون همش باید استرس درسو بکشم یا درس بخونم🤦‍♀️

حالا من میگم کاش ازدواج نمیکردمو درسمو میخوندم 

بنظرم برا ازدواج همیشه وقت هست 

آره من حسودی می کنم هیچ وقت نشده به کسی بگم ولی به هر کسی که پولداره و بدون دغدغه و راحت زندگی می کنه خونه خیلی خوب داره ماشین خیلی خوب واقعا حسودیم میشه

خسته شدم از حساب کتاب همیشگی و یه قرون دو قرون کردن و هی جمع کردن و جمع کردن و نرسیدن.....

به آدمایی که دغدغه مالی ندارن و چشم بچه هاشون به هرچی نمیمونه ولی قدر نمیدونن میگن وضعیت مالی خرابه ...

خب آدم تا وقتی شرایط درستو نداره بچه هم نباید بیاره🤔

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...