2777
2789
عنوان

نامزدم بهم میگه نظرت چیه

1909 بازدید | 140 پست

سلام من عقدم

۵ سال هم دوست بودیم همو دوست داریم

نامزدم هیچی نداره داره از صفر شروع میکنه

خودش عرضه کار کردن نداره میره سرکار میگه خوشم نیومد بعد ی کار دیگه میره باز از اونجا درمیاد و...همینطور ادامه داره.

بهم چندین باره گفته عزیزم نظرت چیه دوتایی شاغل بشیم بهش گفتم من علاقه ندارم و دوست ندارم 

دوست دارم خانه دار باشم گفت هیچکس دوست نداره باید دوتایی بسازیم 

میشه بگین درجواب چی بگم بهش الان بیرون بودیم آورد رسوند منو رفت خیلی ناراحتم از حرفاش .

اینم بگم چند باری از کارتم پول برداشته مثلا گفته قرض بده میدم بهت دیروز ۶۰۰ از کارتم خرج کرد گفت جبران میکنم ندارم و..

بگین چجوری رفتار کنم باهاش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی خیلی حال کردم باهات توی ۵ سال قانع نشدس که عرضه نداره بعد ازدواج کردی حتما هم دنبال بچه ای اخه نمیدونم چی بگم فقط ....

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

با این تعاریف احساسکردم شوهرت جنبه ی کارکردن خانوم رو نداشته باشه ومیخواد کمتر تحت فشارباشه 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔