2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126534 بازدید | 1339 پست
آره من حسودی می کنم هیچ وقت نشده به کسی بگم ولی به هر کسی که پولداره و بدون دغدغه و راحت زندگی می کن ...

منم کاش بچه یه خانواده مرفه و پولدار بودم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم کاش بچه یه خانواده مرفه و پولدار بودم

زیاد میتونم دلیل بیارم برای شکرگزاری ولی کمبود مالی خیییلی اذیت کننده س.باید آسه بری آسه بیای....آه اعصابم خورد میشه بیام غر بزنم....امیدوارم هر کی داره خوشی کنه با پولاش و به خوشی صرف کنه

به کس خاصی نه ولی هر زنی که به شوهرم مثلا نگاه کنه یا بخواد باهاش حرف بزنه وجلب توجه کنه  دلم می خوادلهش کنم ،نمیدونم حسادته یا طبیعی یا چی ،زنی هم ک  ازش تعریف کنه بدم میاد خیلی حرصم میگیره برادرم شوهرم می‌گفت این یعنی حسودی ،نمی دونم واقعا حسودیه شاید 

قبلا به خیلیا حسادت میکردم الان اصلا به هیچکسعلتش چیه

شاید الان همه چی داری

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

به تمام دوستام خدامیدونه حتی به خواهرم  چون به خر صورت اونها یکی مثل من رو دارن ولی خودم چی 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

به هیچ کس 

فقط میگم کاش به جای ایران آمریکا به دنیا میومدم یا یه کشور جهان اولی بدون جنگ و فقر

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خیلی زندگی خوبی داری ویلایی با صفا.حسود نیستن بخدا فقط قبطه میخورم کاش منم داشتم

این حسودی نیس عزیزم هممون دوس داریم همه چه داشته باشیم. کیه ک بگه من فلان نعمتو نمیخوام؟ هرکی بگه نمیخوام دروغ میگ. ادما با فکر کردن ب همین نعمتا برا ب دست اوردنش تلاش میکنن. خودم همیشه تو رویام. ولی مثبت فک میکنم. حالمم خوبه. وقتایی ک منفی فک کنم انگار کاینات دست ب دست هم میدن حال منو بگیرن 😂😂