2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126533 بازدید | 1339 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موی سر خیلی نازک چی؟

موی نازک یعنی چجوری؟

نمی‌دونم ولی ریزش مو شدید گرفتم موهام خیلی کم پشت شده قبلا اینقدر پر بود🥲

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
موی نازک یعنی چجوری؟نمی‌دونم ولی ریزش مو شدید گرفتم موهام خیلی کم پشت شده قبلا اینقدر پر بود🥲

مال من تو ۲۱ سالگی انقدر کم پشته ، مثلا برم مجلس درستش کنم اصلا نمیشه هر مدلی روش کار شه 

فک میکنم پسرونه بزنم از ته جواب بده 

به نظرت واسه مردا مو مهمه یا اندام

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

ب کسایی ک زشتن یا عادی ولی شوهر کردن باقلوا..ب اونایی ک درس ندارن..ب اونایی ک کافیه بگن خدا تا حاجتشونبده...ب اونایی که دغدغه هیچی ندارن ..ب اونایی ک میرن خرید ماهی دوماهی..هعیییی 

با اینکه کم وکسر دارم.. مشکل دارم.. خیلی چیزام ندارم اما به کسی حسودیم نمیشه 

فقط دوران کودکی به خواهرم خیلی حسودی میکردم چون مرکز توجه بود تو همه چی الانم حرف میشه بابام اونو تعریف میکنه ولی دیگه به تعریفای بابام هیچ حسی ندارم.. برام مهم نیست ان شالله همه موفق باشن

آره زنداداشم بچه نداره شغل خوب داره پول زیاد شوهرشم که دور سرش می چرخه همه ش سفر خارج🥺 همسنیم حقیقت ...

منم دلم خاس🥲😂

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

من غبطه هیشکی رو نمی‌خورم حسرت همه چی هم بدلم مونده ده سال از پسر مریضم نگهداری کردم آخر هم فوت شد همه برام مردن اون موقع ها که جوونتر بودم دلم میخواست همه بمیرن سر به تن هیشکی نباشه ولی الان اصلا برام مهم نیست خون جگر خوردیم سالها تا این شدیم

به هر آدمی که توی کشور مورد علاقم هست حتی فقیرهاشون ‌، بی پول هاشون ‌ آرزومه اونحا بودم ولی فقیر بود ...

کره ؟

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

به همسر دکتر عزیزیوالا خیلی خوب خانوما رو درک میکنه

اگر سعید عزیزی رو میگی ببخشید من ازش فقط تین وایبو گرفتم که خود شیفته اش و خی فقط خودش فکر میکنه همه چیو میدونه و خیلی از چیزا رو میندازه گردن والدین و بیشتر زنا 

من بدم میاددازش و دقیقا فکر کردم بیچاره از زنش 

شاید شما سخنرانی متفاوت و نگاهی متفاوت داشتین که انجور فکر میکنید 

هیچکس 

هیچوقت دلم تنیخواد جای کسی باشم چون عاشق شوهرم هستم

زندگیم باهاش بهشته مهربون عاشق باوفا خوش صحبت

مدام پیشرفت مالی داریم

مدام پیشرفت تحصیلی داریم 

خانواده هامون ماهن 

من خوشبخت ترین دختر رو زمینم😍

یکی دارم خداحفظش کنه ناشکر نیستم اما دیگه به هیچ عنوان بچه نمیخوام ونمیارم🤕همبن یکی دهنمو همه جوره ...

عزیزم

بزرگ تر میشه حالت بهتر میشه

منم یه زمانی حرف شما رو میزدم

حتما بچه ت خیلی کوچیکه 

خوابتم ازت گرفته

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مال من تو ۲۱ سالگی انقدر کم پشته ، مثلا برم مجلس درستش کنم اصلا نمیشه هر مدلی روش کار شه فک میکنم پس ...

اندام خوب بهتره 

به خدا تو حسرت لباسم خسته شدم

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم