2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126468 بازدید | 1338 پست

یه خانمی هست دکتر همسرش دندانپزشک 

یه پسر کوچک دارن 

خانمه خیلی آرامش و انرژی منگثبت داره 

ارتباط خوبی هم با همسرشان دارن 

به زندگیش غبطه خوردم البته می‌دونم که از بطن دقیق زندگیش خبر ندارم 

ولی زندگی خودم چند سالی که خیلی تو سر پایینی افتاده 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به دخترای فامیلمون که همشون خوشگلن و بهشون میخوره سنشون کم باشه ولی به من میخوره چندسال بزرگتر از سنم باشم

همشون به راحتی ازدواج کردنو ولی من زیبایی ندارم و با هزار نذر و نیاز شوهر کردم و چقدر از اطرافیان به خاطر ازدواج نکردنمو قیافم تو سری خوردم

و الان همشون پسردار شدن و من دختردار شدم و دوباره چقدر حرف شنیدم و الان چقدر از لحاظ روحی و روانی خرابم و تقریبا هرشب با بغض میخوابم

منی که برای همه خوب میخواستم الان شدم یه آدم حسود

و چقدر دلم گرفته و احتیاج دارم خدا بغلم کنه و آرومم کنه

من به دخترای فامیلمون که همشون خوشگلن و بهشون میخوره سنشون کم باشه ولی به من میخوره چندسال بزرگتر از ...

هروز بخاطر پسرانشان یا دختر دارشدن خودتو سرزنش نکن

اینا دست تو نیست

تقدیر خداونده

بعداااا میفهمی همه اینا بنفع بوده

هروز بخاطر پسرانشان یا دختر دارشدن خودتو سرزنش نکناینا دست تو نیستتقدیر خداوندهبعداااا میفهمی همه ای ...

ما آدما تا بخایم بفهمیم پیر شدیم

چهره همه شون شادابه ولی من صورت لاغر و زیرچشمم اینقدر گوده که میشه گلدون بذاری و دماغمم که نگم.....

عزیز دلمممم بیا بغلم.حس کردم شما خواهر منی.من وخواهرم هم توشرایط مشابه شما هستیم با این تفاوت که حسا ...

ای خواهر چی بگم وقتی فکرشو میکنم برا اینکه میخواستن برن خواستگاری دختر مردم چه کارا که نمی کردن برا داداشام شغل خووووب (نفت و فولاد)جور کردن خونع و ماشین خریدن براشون  که دست پر برن واسه خواستگاری من بابام کارمند بود با۶تا بچه مسلما واسه اینکه میخواست خونه بخره واسه داداشام باید وام و قرضو قوله میکرد تا میتونست بخره برای اینکه واما و قرضا ذو پس بده باید از نیازهای ما میزد کمتر رسیدگی میکرد تا بتونه زندگیو جمع کنه تازه خدا شاهده تو‌روزای سخت همیشه داداشام نوجونیشونم پول داشتن ما دخترا بودیم که سختیارو کشبدیم تهشم عروسا صاحبش شدن بعد خواستگار میومد برا ما خداااا شاااهده نپرسیدن خونع یا ماشین داری فقط مهم شغل بود براشون اونم چع شغلی 

چی بگم دلم پره ازشون دلگیرم امروز بابام زنگ زد عمدا جوابشو ندادم دیگه سعی میکنم به مادرمم کمتر زنگ بزنم شاید یه کمی آروم بشم همین مادرم من حامله بودم ۹ماهم بود زیرش لگن میگرفتم غذا میپختم و هزارویک کار دیگه ولی عروسش دو روز بیشتر نموند 

هر کی ایران زندگی نمیکنه🤧البته به غیر افغانستان

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

به اونایی که درآمد خوب دارن هرچی میخوان میخرن ، ماشین دارن راحتن 

دلم میخواد روزای خوب ماهم بیاد  اماشوهرم بی عرضع تر از این حرفاس 😖  تمام امیدم خداس  همــ بهم پول بده همـ ماشین  همـ یه خیال راحتتتت

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .