2777
2789
عنوان

نامزدم بهم میگه نظرت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 140 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه کردم خیلی میدونی عشق چشم آدمو کور میکنه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به نظرم تنها راه حل همونی که اون دوستمون گفت،بهش بگو میرم سرکار ولی همه درآمدم واسه خودمه

اونجوری شاید زده بشه

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️به نظرم تنها راه حل همونی که اون دوستمون گفت،بهش بگو میرم سرکار ولی هم ...

منظورش همینه میگه درآمدتو اصلا خرج نکن پس انداز کن بزاریم رو هم خونه بگیریم ب اسم منم بزنه

کار خوبی نکردی رفتی چون پرو میشه منم بخاطره همین میترسم برم اون بشینه هیچ کاری نکنه

خوب شما دوستی داشتی اخلاقش رو میدونستی

من نه 

ازدواج کردیم یه سال رفتم تا باهم زندگی بسازیم دیدم نه من دارم می‌سازم

کنار کشیدم

اهل کار نکردن نیست

حتی کارگری هم می‌ره خرج خونه رو در میاره

ولی ثبات نداره، سر یه شغل نمی‌مونه این منو خیلی اذیت میکنه

الهم عجل لولیک الفرج
فقط لطفااااا وا ندهوگرنه بعدا نان اور خانه تو میشی و ایشون هیچ پیشرفتی نمیکنه و همیشه میخواد از هر ک ...

دقیقا همینطوره

یکی از آشناهای ما هم همینطوری بود

شرکت نفت رفت کار کرد تازه یه هفته بود رفته بود نصف یه گوسفند و داده بودن بهش آورده بود خونه و کلللللللی حال میدادن بهشون

نیرو محرکه رفت کار کرد

توی کارخونه میهن کار کرد و.....

خییییییلی کارای تاپ میرفت ولی هر بار یه ایراد مسخره از کار می‌گرفت و در میومد

و تا الان که ۶۰ سالشه هم دیگه نتونست کار کنه و فقط میرفت میشست تو بنگاه مردم حرررررررف می‌زد و الکی وقت خودشو هدر میداد و اینور زن و بچه اشو گرسنه نگه می‌داشت 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

یعنی تو این ۵سال نشناختیش ک رفتی عقدش شدی؟؟؟ این فقط تن پروره

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خوب شما دوستی داشتی اخلاقش رو میدونستیمن نه ازدواج کردیم یه سال رفتم تا باهم زندگی بسازیم دیدم نه من ...

ن منم نمیشناسم اخلاقشو فعلا عقدیم 

من دیدم خانم بره سرکار آقا پررو میشه میشینه خونه البته ی سریا همه اینجور نیستن دیدم کار عوض میکنه یا صبح ها خوابه گفتم بهش علاقه ندارم و..نمیرم تا خودش بسازه 

انشالله هم شوهر شما هم من کار خوبی پیدا کنن

چرا کارت شما دست اونه

بگو مرد اگ کاری باشه تنهایی هم میتونه زندگی رو بسازه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
یعنی تو این ۵سال نشناختیش ک رفتی عقدش شدی؟؟؟ این فقط تن پروره

آخه نمیدونستم اینجوره میگفت میرم سرکار میرفت 

حالا همش از خودش تعریف میکنه میگه خیلی ها میگن افرین ب فکر کاری از الان ازدواج کردی من از خیلی ها جلو ترم و..

خیلی از خودش تعریف میکنه در واقع هیچی نیس

۲۳ سالشه میدونم سنش کمه ولی خب باید کار کمه ن همش کار عوض میکنه آخرش نمیره

شرایط ازدواج نداشته ت هم یه راست رفتی زنش شدی ۵ سال دوستی برا شناخته ن عاشق شدن و ازدواج غلط...بری س ...

درود به وجودت

که گفتی تو شاغل میشی و اون خانه دار 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
ن منم نمیشناسم اخلاقشو فعلا عقدیم من دیدم خانم بره سرکار آقا پررو میشه میشینه خونه البته ی سریا همه ...

ان شاءالله 

ولی عزیزم اگه کاری نیست روی عروسی تون بیشتر فکر کن

حداقل شوهر من اهل کار هست بی پول نمیزارتمون خرج خونه رو میاره ولی ثبات شغلی ندارد

اما یه فامیل داریم که متاسفانه چندساله دیگه سرکار نمیره و اصلا براش مهم نیست خانواده از کجا خرج شون رو میارن

عادت کرده به تن پروری

و تحمل اینجور مردا وحشتناکه

الهم عجل لولیک الفرج
عزیزم اگه قابل انتقال بود میتونستن بجاتون حامله شن یه حرفی بودشما چرا بجای مردا دو سال نمیری سربازی؟ ...

چرت نگو لطفا اکثر زن هایی مثل تو مردا رو پرنسس کردن چطور مرد ارث بیشتر بگسره واسه کار مشترک درامد بیشتر بگیره اونجا عب نداره مگ زن اسکوله بره خرج خونه بده

چرا کارت شما دست اونهبگو مرد اگ کاری باشه تنهایی هم میتونه زندگی رو بسازه

۶۰۰ قرض دادم بهش امشب ۱تومن زد حسابم بعد ۸ روز زد.اضاقه هم داد تشکر کردم 

نداشت اصلا پول لازم بود

چه جوری ۵ سال دوست بودی نشناختی

این از اوناست که خرج زندگیشو از پدر زن میگیره

یکیو میشناسم ۳ تا بچه داره تو خونه می‌خوابه برادر خانمش خرجش میده 

خدا به دادت برسه

بفرما جلو ته صف مال خودمه