انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
البته نویسنده هه ایرانیه ها مهاجرت کرده انگلستاناز طریق شوهرش
مرجان و میگی؟
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خودم دیدم، شوهرخوب زندگی خوب، خونه و ماشین عالی، سالم هستن،اینا همه چیز نیست؟
چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن... کاربر تعلیقی
خوشگلایی که من تو دور و بر خودم میشناسم کلی مشکلات داشتن و دارن مثلا مادربزرگ خودم شبیه هنرپیشه های هالییوود بوده ولی انقدر سختی کشیده از شوهر و زندگی با پنج تا بچه که خدا میدونه ، پدر خودمم فوق العاده زیبا چشمای آبی قد ۲ متر ولی همش اشتباه داشته و از نظرمن پدر کاملی نیس وقتایی هم که میشینه میگه من جوونیام کراش همه ی دخترا بودم ما مسخره ش میکنیم 😕 عمه م هم خیلی زیبا بوده یه چیزی تو مایه های شارلیز ترون ولی تو ۲۸ سالگی با دو تابچه مجبور به طلاق شد بخاطر خیانت شوهرش با یه زن متاهل و اون زن اصلا به پای زیبایی عمه من نمیرسید الان عمه م ۵۴ سالشونه ولی کلا سختی زیاد کشیده