2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126410 بازدید | 1338 پست
به تنها کسی ک حسادت میکنم و غبطه میخودم فقط جورجینا دودریگرزچرا نباید بقیه زنها مثل اون خوشبخت باشن؟ ...

حرف حقو تو زدی 

فکر کن مدرسه نرفته ی خانواده معتاد و کارگر فروشگاه یهو کریس بیاد بگیردت 

زیباییش هم حقیقتا در هفتاد درصد زنهای ایرانی قد و  سینه و باسن و چشم ابرو و موهاشون از اون بهتره 

من وقتی میرم توهم فقط کلیپ های اونو میبینم 

ولی در کل من به آدم‌های شاد و سرحال و باهوش و مرتب خیلی حسودیم میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به هر  کسی که پدرش دوسش داشته باشه 

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

ای کاش نمیخوندم دریچه های تازه ای از حسادت رو به رومون باز کردید به چیزای که هیچ فکر نمی‌کردیم ومهم نبودن اوردید به ذهنمون .ای داد بیداد کی حالا میخواد ای همه غبطه وحسادت بخوره .به هرکی که حسادت میکنید براش آرزو خیر بیشتر کنید.با این کار ساده می‌بینید حالتون بهتر میشه و حتی برا خودتون اتفاق های بهتری میوفته 

نه بیش فعالی نداره بنظرم توهم خودتو سرزنش نکن اگه تو تربیت بلد نبودی بقیه هم همینجوری میشدن ذاتشونه ...

درخواست دوستی دادم بهتون  اینجا وقت بقیه را نگیریم پسر من 19 سالش هست من به نتایجی رسیدم که شاید براتون مفید باشه اونجا بهتون بگم

خدایا شکرت

یه دختر که ۵ ساله فالوش دارم..به طرز عجیبی به زندگیش حسرت و غبطه میخورم..دقیقا همه اون چیزایی که من ...

حس ت باعث چشم زخم میشه 

خدا ثروتش زیاده ازخودش بخوا خدای اون خدای تو هم هست 

براش خوشحال باش عزیزم 🌹

هم سن و سالام که دوست و رفیق دارن

هم سن و سالام که خانواده حمایتگر دارن

هم سن و سالام که مستقلن و خانوم خودشونن

...

یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼

قبلا این حس حسادت داشتم ولی الان به هیچکس حسودی نمیکنم چون راضیم به رضای خدا و میدونم هر چی که الان دارم از لطف اونه و هر چی بعدها نصیبم بشه بازم از لطف خداجونمه و زندگی هیچکس ارزش حسادت نداره

به تنها کسی ک حسادت میکنم و غبطه میخودم فقط جورجینا دودریگرزچرا نباید بقیه زنها مثل اون خوشبخت باشن؟ ...

اره لعنتی تازه از خانواده خلافی هم بوده خیلی هم قشنگ نیس ولی چه بختی نصیبش شده

درخواست دوستی دادم بهتون اینجا وقت بقیه را نگیریم پسر من 19 سالش هست من به نتایجی رسیدم که شاید برا ...

ممنون عزیزم قبول کردم

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

من یه دوستی دارم خییییلی ثروتمنده بابا پولدار و کارخونه دار کل فامیلاشم پولدارن خرپول ، یه زمانی هم برادر آشغالش عاشق من بود و نامزدی داشتیم ولی نشد و من هنوز در حسرتشم و به بخت خودم فحش میدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کسی که یه رشته چرت و اسون خونده الان میتونه ازمون اموزگاری شرکت کنه اما من که یه رشته سخت خوندم اما هیچ کجا اسمش نیست 

کاش منم یه رشته اسون خونده بودم الانم به دردم میخورد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.