2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 125820 بازدید | 1311 پست
چند سال متوالی خوشگل ترین دختر ایران و جز دخترای جهانهپولدار خاطرخواه زیاد داره

کیمیا حسینی منظورته؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐😐😐به چه قیمتی!!!اصن میدونی فقرینی چی همینجوری یه چیزی میگی از روی چشم ودل سیری

اینجا هم چیزی نیستم حالا . فرقی ندارم با اونجا . حداقل اونجا از کشور لذت می‌بردم چهار تا بازیگر مورد علاقم رو میدیدم

من می ک بانگ یا جای دولتی ب خانم های کارمند افتخار میکنم و غبطه میخورم من فوق لیسانس دارم و بیکارم واقعا هیمهش مونده توو دلم به شغل نیمه وقت خوب ..از وقتی هم مامانم فوت شده ب کسی که می‌ره خونه مامانش منم دلم خونه مامان میخاد کسی که از مامانش میگه منم دلم میگیره.. انشاالله ماماماشون همیشه سلامت باشه و سایه اشون بالای سر بچه هاشون...من فقط دلم میگیره غبطه و حسادت نمی کنم برای مادر داشتنشون

میشه بپرسم چرا؟

قلبش نشکسته بود ، چشماش پر از امید بود ، رابطش با خدا خیلی صمیمی بود ، گناه نکرده بود ، دنیا رو رنگی تر میدید 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

به اوناییکه خدادادی هیکل و قیافه خوب دارن.و لازم نیس به زور ورزش و عمل زیباتر بشن.

به اونایی که شوهرشون بهشون وفاداره

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
به خواهر شوهرم غبطه میخورم چون ....

چون...؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

حسودیم نمیشه بهش ولی دلم میخواست جاش بودم واقعا. صاحب طلافروشی لوکسی که ازش قسطی طلا میخرم دلم میخ ...

نهه این میشه نفرت

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
قلبش نشکسته بود ، چشماش پر از امید بود ، رابطش با خدا خیلی صمیمی بود ، گناه نکرده بود ، دنیا رو رنگی ...

عزیزدلم...منم همینطور...منم همینطور عزیزدلم🫂

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

به اوناییکه خدادادی هیکل و قیافه خوب دارن.و لازم نیس به زور ورزش و عمل زیباتر بشن.به اونایی که شوهرش ...

والا خوشگلی مهم نیست مهم شانسه😢

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
دقیقا دقیقا منم همچین شخصی ک ۴ ساله غبطه میخورم بهش میشه بگی کیه؟

البته نویسنده هه ایرانیه ها 

مهاجرت کرده انگلستان

از طریق شوهرش

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

حسادت نه ولی اونایی که اطرافم وضع مالیشون خوبه هر وقت دلشون بخواد میرن زیارت غبطه میخورم . ولی میدونم که خدا خیلی مهربونه از راه دور هم مهم دلمونه که نزدیک باشه به ائمه و سبک زندگیمون ولی دله دیگه دلم میخواد کاش میشد 🫠

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚