2777
2789
اره نصف قیمت همه جا یه پاساژه پر لباس مجلسیخونواده من برا عروسیم ازونجا خریدن

کجا؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا چ‌قیمت میشه پیدا کرد؟ اسم پاساژه رو میگی؟ 

بعد کاراشون ب روزه؟ از مد افتاده نیست؟

آیدی اینستا مغازه هاشون ندارین؟؟؟

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱

اسم پاساژ چیه 

کجای مشهد هست 

من اگه قسمت بشه ۱۰ روز دیگه عازمم مشهد 

برم ببینم اگه خوب بود بگیرم

کو عزیزم

روایتی داریم که میگه قبل مرگ برای خودتون فاتحه بخونین براتون محفوظ میمونه نمی دونم چقدر درست .....چون معلوم نیست کسی بع یادت باشع ....خودت بعد هر نماز واسع خودت فاتحه بخون 

خدا عمر دراز بدع بهتون

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من یک مانتو خواستم بگیرم گفت ۵ رفتم در افق محو شدم که دیگه هوس مانتو نکنم

وای چند روزه پیش منم تو این شرایط بودم ی مانتو بود مغازه بسته بود دو ساعت جلو ویترین بودم صاحب مغازه بیاد اومد گفت ۶تومن با کله رفتم بیرون

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

روایتی داریم که میگه قبل مرگ برای خودتون فاتحه بخونین براتون محفوظ میمونه نمی دونم چقدر درست .....چو ...

ممنون نشنیده بودم حتما

خدا رحم کنه به همممون 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن