2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 113895 بازدید | 1214 پست
منم همینطور پسرم ۱۲ سالشه یه بدرفتاری هایی داره که منم از اول بچگیش تا الان به اونایی که بچه های آرو ...

من همش خودم را سرزنش میکنم که من بلد نبودم و نیستم . بیش فعالیه نمیدونم چیه . همش به بی ادبی و بی تربیتی محکوم میشه این درحالی است که من یه پسر دیگه هم دارم از بس که آروم و منطقی و مودبه . در حالی که بزرگه از همون نوزادی ناآرام و بی منطق و لوس و بدرفتار بود و هست همه هم میگند شما بلد نبودید در حالی که این طور نیست بعضی رفتارها تو ذاتش هست میگند شایدبیش فعالی داره

خدایا شکرت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به مادرایی که راحت به بچشون شیرمیدن وراحت باهرسختی کوچیکی بزرگشون میکنن ومیگن بچه چیه وفلانه چون خودم خاطره تلخی ازبچه داری دارم حقیقتا عاشق بچه هستم هوای دخترمن دارم اما نمیدونم چجورکناربیام وبابچه ٱتیسم رفتارکنم همیشه حس ناکافی بودن دارم به کسایی ک بابادارن به کسایی که مادرای خوبی دارن به اینکه چرامن توهرجمعی میرم سریع برای بچشون اسپنددودمیکنن ؟؟؟حسرت هام زیاده وتوموردبچه واقعاحسودم وغبطه میخورم امااگریه بچه کنارم باشه انقدرخوب بهش عشق میدم ک همه بدونن بدچشم نیستم.یبارینفربچشوواسه امتحان داددستم ببینه چه رفتاری دارم وقتی اومد گفت حلالم کن ازبس گفتن توبچت مشکل داره بچه دستت ندم نمی‌دادم اماتوخیلی قلبت مهربونه وقتی اینوگفت از درون پیرشدم تویه ثانیه💔💔💔

۱۲سالم که بود به دختر خالم حسادت میکردم...یه روز ی تو دلم به خدا گفتم.. خدایا این حسادت رو از من بگیر.. ویه جوری همون طرف رو خوشحال وخوشبخت کن... که من باشم دیگه حسودی کنم... همین حالا اگه بخوام به کسی حسودی کنم سورهی فلق رو میخونم... دلم نمیخواد با حسودی براشون انرژی منفی بدم.... خدا خیلی بیشتر از حد تصورم داره... من از اون میخوام که آرزوهام رو برآورده کنه... همینطور به دیگران هم هر چیزی که میخوان بده.... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

من همش خودم را سرزنش میکنم که من بلد نبودم و نیستم . بیش فعالیه نمیدونم چیه . همش به بی ادبی و بی تر ...

نه بیش فعالی نداره بنظرم توهم خودتو سرزنش نکن اگه تو تربیت بلد نبودی بقیه هم همینجوری میشدن ذاتشونه نمی‌دونم چرا 

پسر منم از همون اول همینطوری بد قلق و نااروم و عصبی بود اگه مشکل تربیت بود از اول نبود که 

هی خواهر نمی‌دونم چطوری و کی درست میشن منکه بعضی وقتا فقط گریه میکنم😢

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

به تموم خوشگلای عالم حسادت میکنم.و اونایی که خانواده ی آدمی دارن،و خانوادشون عاقل و هوشیاری به اونایی که تو خانوادشون یه مرد دارن که مهمونای مردی که میان خونه اون مرد بیاد کنارشون بشینه ما هیچوقت یه مرد درست تو خانوادمون نداشتیم پدرم از بچگی که یادمه پیر و ناتوان و ناشنوا و نابینا و یه برادرم دارم مثل خریه احمق و نفهم اصلا بلد نیست با مهمون حتی سلام علیکی کنه

چقدر حرفت قشنگه

الان خیلی خوشحال ترم... برای هدفام میجنگم وبه کسی سعی می کنم حسادت نکنم... حسادت اول خود آدمو نابود میکنه 💙

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

به زندگی اوناییکه هیچی تو زندگی کم ندارن

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی