انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
به دخترایی ک زود ازدواج کردن و درس نخوندنچون همش باید استرس درسو بکشم یا درس بخونم🤦♀️
وای دیوونه ای؟
تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
زنهای مستقل خیلی جذابن بخصوص اونایی که کار افرین بودن یکی از جاریهام همینطوریه ی ابهت دیگه داره ب نظرم همش در مقابلش حس کوچیکی دارم انگار توانایی های اون خیلی بیشتر از منه😟 خودم خانه دارم
ولی این تاپیک چقدر خوب بود باعث میشه آدم قدر داشته هاشو بدونه ببینه ک بعضی چیزایی ک واسش خیلی عادیه حسرت و آرزوی یکی دیگس. خانواده، شغل، تحصیلات،خونه،ماشین، بچه،اندام و پوست خوب، همسر خوب... بنظرم خیلی ها حداقل یکی دومورد ازین ها رو داریم. منکه خودم خجالت کشیدم بابت ناشکری هام
به زن داداشام و داداشام پدر مادرم هر چی دارنو میدن به داداشام زناشون لذت میبرن خونه ماشین میدن به م ...
عزیز دلمممم بیا بغلم.حس کردم شما خواهر منی.من وخواهرم هم توشرایط مشابه شما هستیم با این تفاوت که حسادت نمی کنیم ولی مسلما حلال نمی کنیم.هم پدر ومادرمو هم داداشامو که این ظلمو به ما روا کردن
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
استاتر جان ببخش که این پیام رو تو تاپیک تو میذارم.واقعا نیاز دارم که یکی بهم قوت قلب بده.بچهها خواهش میکنم یکی جواب منو بده.من بخاطر یکاری توبه کردم.خیلی نگرانم.بنظرتون خدا آبرومو حفظ میکنه؟؟؟واقعا از ته دلم توبه کردم.
دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱
استاتر جان ببخش که این پیام رو تو تاپیک تو میذارم.واقعا نیاز دارم که یکی بهم قوت قلب بده.بچهها خواه ...
آنها که ز ما خبر ندارند
گویند دعا اثر ندارد
خاموش که مشکلات جان را
جز دست خدای برندارد
اعتماد کن 🤎
دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱