2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126393 بازدید | 1338 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هر کی حسودی کردم

بعد از مدتی متوجه حسرت و‌مشکلاتش تو زندگیش شدم

و واقعا ته دلم گفتم خوب شد من جا تو نیستم

من تحمل این درد رو ندارم

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

به اونایی که پارتی دار نو بازیگر شدن یا مامان باباشون حمایتشان میکنه مثل نفس بازغی

اما مته بدبخت بخاطر مامانمم الان باید رشته ای که دوست ندارم یعنی تجربی بخونم ر..ی..د..م تو زندگیم

به کسی که خانواده خوب داره . 

مثل من مادر و خواهر از دست نداده که یکه و تنها بشه

کسی که شوهر مهربون و خوش اخلاق داره

خانمی که شاغله و مستقل مالیه

خونه و ماشین خوشگلی داره 

دست بازه واسه خرید گردش سفر 

کسی که بچه داره 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

به کسایی که یسری از اشتباهاتی که من کردم رو نکردن

به کسایی که اندام خوبی دارن 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

کلا آدم حسودی نیستم به هیچ کس حسودیم نمیشه ولی دلم میخواس مثل یکی از دوستام باشم هیکل خوب خوشگل خوشتیپ شوهر خوب بچه های قشنگ پول و تفریح و همه چی دارن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

به اونایی ک پدرشون جوون بوده و زن نداشتن ک بیاد زن دوم بگیره

یا به اونایی ک وقتی تو شکم مادرشون بودن آرامش داشتن ن مثل منو خاهرام ک همش دعوا بوده حالا تندی اعصابمون بهم میریزه 

اینا حسرته ک دارم حسرت یه زندگی خوب خونه بابام 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

فقط پولداره ها وگرنه داره بچه های یه مرد دیگه رو بزرگ میکنه و رونالدو هم چنان باهاش ازدواجم نکرده

خب برای اون چه فرقی میکنه اخه

بچه بچس

فقط جونیور از خودش نیست

ایوا و متیو از خودشون هیت فقط رحم اجاره ای

اون سه تا هم ک مال خودشه

اره فک کنم تنها غصسش ازدواج نکرنشونه

ولی از هر جهت نگاه کنیم خوشبخته دیگه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜