2777
2789
عنوان

چرا میرن ترکیه پزشکی بخونن❓️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 87 پست

چون پردیس خودگردان یک حداقل رتبه ای میخواد😄

ولی مثلا عراقی ها (!!) میتونن بیان ایران بدون آزمون پزشکی بخونن

ماهم همین شرایط رو برای رفتن به ترکیه داریم 

من یکی از دوستان با پول رفت هند داروسازی خوند ، بدون هیچ آزمونی

هرچند موفق نبود هیچوقت 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هنون مردیس و ازادم رتبه میخواد.درواقع اونایی که اینجا نمیتونن میرن ترکیه

جدی

من نمیدونستم

انقدر ادعا داشت که نگووو

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

چون پردیسم باید با کنکور قبول شن مثلا طرف رتبش ۶۰۰۰ میخواد بره پزشکی میره پردیس قبول میشه ولی ترکیه ...

نچ نچ نچ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

چون پردیس خودگردان یک حداقل رتبه ای میخواد😄ولی مثلا عراقی ها (!!) میتونن بیان ایران بدون آزمون پزشک ...

اخه اینا خنگن

۳ سال با بهترینا کار میکرد ک قبول شه کنکور 

هر ۳ سال هیجی نیاورد

جدی برا عراقی ها بدون هیچی

خیر عزیزم نداره بیمارستان ها اجازه استخدام مدارک کشور های دیگه رو نداره حتی خارج هم مدرک ایران رو قب ...

عزیزم خواهر من داره تو همین مملکت کار می کنه ها

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون پردیس خود گردان هم رتبه میخواد 😐😂 

فک کردی الکیه؟ اگه پزشکی سراسری یه شهر رتبه دو هزار بخواد خودگردانش نهایت چهار هزار میخواد

این رتبه هارو اوردن فرقی ندارن همش سختن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چون میخوان از وضع این کنکور لعنتی فرار کنن هزار تا مشکلات روحی و جسمی نگیرنچون همون آزاد و پردیس قبو ...

ولی بی انصافیه

دیگ‌تو درس خوندن واقعا باید عدالت باشه

کنکور تا حدی عدالته

اولا با یه دوره دو سه ماهه قبول میکنه دوم این که پردیسم خونه خاله نیست اونجاام رتبه قبولی میخواد

ببین اخه اونا که خوندن الان همشون بی کارن 

اگرم کار میکنن تحت نظر پزشک دیگه. چرا پس؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چون پردیس خود گردان هم رتبه میخواد 😐😂 فک کردی الکیه؟ اگه پزشکی سراسری یه شهر رتبه دو هزار بخواد خو ...

پس دمشون‌گرم

نهایت تو همون ترکیه ادامه میدن...

به حرف نیس که من ده نفر بیشتر دیدم خوندن و برگشتن

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم