2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 126412 بازدید | 1338 پست
خب تقصیر اون نیست که از تو بهترهتو هم خودتو بکش بالا از اونم بهتر شی

جکله اولم رو دوباره بخون 

میگم خیلی خودش مقصر نیس 

اطرافیان باعث این قضیه شدن 

اتفاقا شاید حتی موفق هم بحساب نیاد  یه ادم معمولیه 

اما من این حس بهش دارم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پدر ومادر نسبتا خوبی دارم مشکلاتی دارند کمبودهایی دارند ولی به طور متوسط راضی ام . واسه اون به پد ...

اتفاقا اصلا حسودی نکن ممکنه اون بچه های که رفتاراش جلو تو معقوله مشکل داشته باشه چون دیدم مثلا مامانش میگه رفتیم مهمونی اروم باش و دعواش میکنه قبلش ومیبینم بچه ارومی هست بعدا میفهمم مادرش چه کار کرده یا حرف گوش کنه در صورتیکه مادره روح و روانش رو نابود کرده که حرف مادره رو گوش کنه هر رفتار بدی مختص همون سنه نه تربیت شما و طبیعیه

اتفاقا اصلا حسودی نکن ممکنه اون بچه های که رفتاراش جلو تو معقوله مشکل داشته باشه چون دیدم مثلا مامان ...

نه مشکلات پسرم حادتر از اینا است دچار مشکلات حاد روحی شده افت تحصیلی داده یه کارهایی میکنه که دور از شان خانواده ی ماست. طولانی است بخوام بگم . تیزهوشان درس میخوند تا کلاس یازدهم معدل اش 19 بود سال آخردچا راسترس و مشکلات روحی شد درس را نتونست بخونه و یه کارهایی کرد که تربیت و رفتار من و باباش پیش همه زیر سوال رفت و ...

خدایا شکرت

نه مشکلات پسرم حادتر از اینا است دچار مشکلات حاد روحی شده افت تحصیلی داده یه کارهایی میکنه که دور از ...

پسرت تیزهوشه فرق میکنه با ادم عادی با یه روانشناس صحبت کنه ببرش حتما 

بعد درسهاشون خیلی سنگین و پراسترسن یکی بود میگفت بدنش از استرس جوشای بدی زده

به جاریم ، کلا دو تا بچه هاشو مادر شوهرم و شوهرش بزرگ کردن ایشون درحال استراحت بودن

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
من پدر ومادر نسبتا خوبی دارم مشکلاتی دارند کمبودهایی دارند ولی به طور متوسط راضی ام . واسه اون به پد ...

منم همینطور پسرم ۱۲ سالشه یه بدرفتاری هایی داره که منم از اول بچگیش تا الان به اونایی که بچه های آروم و خوش رفتار و خوش اخلاق داشتن حسودیم میشه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏