2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127362 بازدید | 1349 پست

به همه بچه هایی که ی زندگی نرمال دارن با هم حرف میزنن بازی میکنن خیلی روتین و نرمال ولی پسر من هنوز درک وکلامش کمه و این بزرگترین حسرت منه .... به کسایی که با شوهر و بچشون مسافرت های لاکچری میرن هم غبطه میخورم کلا ی مدت حالم خوش نیست 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزبزم تاپیک هاتونو خوندم، حس میکنم زباد حال خوبی ندارین اگه دوست داشتی میتونی با من دردودل کن ...

مرسی ازت فک کنم یه بار دیگم کامنت گذاشتی برام

🫂ولی دوست ندارم دربارش حرف بزنم

حرفت یه دنیا برام ارزش داشت ماچ بهت😘

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اونایی که پدر و مادر اگاه و هدایتگر داشتن، اونایی که میتونن هر موسیقی ای رو شروع کنن، هر هنری رو شروع کنن، اونایی که خیریه یا مرکز شبه خانواده دارن، اونایی که حالا خودشونو دوست دارن و از تلاشاششون راضین، اونایی که خییییییلی کتاب دارن. 

البته حسودی نیست غبطست همراه با احترام

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

مرسی ازت فک کنم یه بار دیگم کامنت گذاشتی برام🫂ولی دوست ندارم دربارش حرف بزنمحرفت یه دنیا برام ارزش ...

اره گذاشته بودم فکر کنم 🫠 

حق میدم که دوست نداشته باشی تو سایت عمومی به کسی اعتماد کنی 

ولی از سال ۴۰۱ حالت خوب نبوده ! چند ماه دیگه میشه ۴۰۴ … فکر میکنم شاید اگر از مثلا من کمکی بربیاد این چرخه بتونه بشکنه یا حداقل کمرنگ تر بشه … وگرنه من واقعا قصدی به جز بهتر کردن حالت ندارم 🫠

به اونایی که پدرمادر آدم فروش ندارن و توسط شوهر تحقیر نمیشن و مجبور نیستن خیانت ببینن و سکوت کنن💔

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

اره گذاشته بودم فکر کنم 🫠 حق میدم که دوست نداشته باشی تو سایت عمومی به کسی اعتماد کنی ولی از سال ۴۰ ...

بحث بحث اعتماد نیست 

بحث اینه که کمکی ازت برنمیاد

من فقط یه زندگی عادی میخواستم حالا از هر لحاظی

حتی اونم ندارم

خوشحال چی باشم

؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

به اونایی که پدرمادر آدم فروش ندارن و توسط شوهر تحقیر نمیشن و مجبور نیستن خیانت ببینن و سکوت کنن💔

💔

بحث بحث اعتماد نیست بحث اینه که کمکی ازت برنمیادمن فقط یه زندگی عادی میخواستم حالا از هر لحاظیحتی او ...

خب نمیدونم خودمم چون شرایط رو نمیدونم و نمیخوام اصلا شعاری رفتار کنم 

ولی خب اگه چیزیو نداری دلیل بر این نمیشه که تا ابد نداشته باشیش … شاید مثلا ( به طور مثال میگم نمبدونم به شرایط شما هم ممکنه بخوره یا نه) ولی یکی هست که زندگیشو دوست نداره اما با قبولی تو دانشگاه ، اشنا شدن با یه آدم خوب، ازدواج و… زندگیش از این رو به اون رو میشه 

مثلا در مورد قبولی تو دانشگاه من میتونم کمک کنم 🫠 

به شوهرم حسودیم میشه . چون منو داره ولی از داشتن یکی مث خودم محرومم.فقط همین اصلا هم از خود مچکر نیس ...

🙄