2777
2789

سلاام من امسال قبول شدم وو همچنین من رشتم ریاضیه و راجع به شیوه درس خوندن انسانی و قبول شدنش نظری ندارم

ولی اگه سوالی دارین میتونم درباره مصاحبه یا روندی که پارسال انجام دادم براتون بگم 

راضی هستید ؟ و اینکه چه قدر درس می خوندید ؟

خبب خودم از علاقم رفتم

هرچند خیلیا بیشتر روحیه آدمو میگیرن که چرا این رشته رفتی با حقوق کمش میتونستی مهندس عمرانو ادامه بدی و...

یعنی یه جوری روحیه آدمو میگیرن ولیی خب باز راضی ام هر چند از بهمن میرم دانشگاه

رشته ریاضی از نظرم قبولیش واسه فرهنگیان راحت تره

خب من هر ۳سالو واسه هر درسی در حد ۲۰ میخوندم ولی واسه کنکور اونقدر نخوندم بیشتر همین نهایی ها ترازمو اورد بالا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خبب خودم از علاقم رفتمهرچند خیلیا بیشتر روحیه آدمو میگیرن که چرا این رشته رفتی با حقوق کمش میتونستی ...

آره منم به خاطر همین تردید دارم ولی خب به نظرم شرایط کاریش خیلی خوبه و اگر کلاس خصوصی بردارم که عالی میشه 

از مصاحبه ش خیلی می ترسم و اینکه رشته م تجربیه 

آره منم به خاطر همین تردید دارم ولی خب به نظرم شرایط کاریش خیلی خوبه و اگر کلاس خصوصی بردارم که عالی ...

تنها مشکلم میتونه همین حقوقش باشه

ولی بازم خداروشکر

اره کلاس خصوصی که باز خیلییی خوبه من استانم برای ریاضیا فقططط اموزش ابتدایی میخواست دیگه همونو زدم قبول شدم وگرنه معلم ریاضی یا فیزیک اگه بود واقعا خیلی خوب میشد

حالا نمیدونم اگه بتونم و بشه بعدا برم مقطع بالاتر خوبه یعنی اگه امکانش باشه

من همین مصاحبه عمومی که سوالات دینی و احکام هست رد شدم یعنی از نظر علمی رتبشو اوردم ولییی به خاطره مصاحبه کد ۵ خوردم و از دوباره مصاحبه شدم و...

باید از قبل آماده باشی و تموووم سوالا تو کانالای تلگرام بچه ها تجربیاتشونو میذاشتن یعنی دقیقا همون سوالارو ازم پرسیدن 

مصاحبه تخصصی هم بیشتر بحث گروهیه باید فن بیان داشته باشی و بنویسی و...