2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 127465 بازدید | 1349 پست
به دخترایی ک زود ازدواج کردن و درس نخوندنچون همش باید استرس درسو بکشم یا درس بخونم🤦‍♀️

وای وای دقیقا چقدر حق گفتی 

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰 بیاید بهم حــس خـ‍ـوب هدیه کنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من غبطه می خورم 

حسادت یعنی دلت نخواد کسی غیر تو داشته باشه

غبطه یعنی علاوه براون کاشکی منم داشتم

دلم میخواد دختر داشتم

دلم میخواد خونه حیاط دار داشتم

دلم میخواد پزشکی می‌خوندم 

دلم میخواد بابا داشتم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

خب نمیدونم خودمم چون شرایط رو نمیدونم و نمیخوام اصلا شعاری رفتار کنم ولی خب اگه چیزیو نداری دلیل بر ...

مرسی دوستم🫂ولی من به دانشگاه فکرم نمیکنم

و حرفام و دلیل دوست نداشتن زندگیم چیزی فراتر از ایناس

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

حسودی که نه، خدا بهشون بیشتر بده، به ما هم بده

بیشتر غبطه میخورم خدای نکرده بد کسی و نمیخوام

بلاخره زحمت کشیدن، خیلی ها به بلاگرا فحش میدن میگن مفت میخورن و اینا، اما به نظرم کارشون خیلی سخته، فکر کن هر روز در معرض هزار تا قضاوت باشی، دوست و فامیل که بهت دشمنی دارن تیکه میندازن و هزااار دردسر دیگه

کار آسونی نیست باید پوستتو خیلی کلفت کنی از خیلی چیزا بگذری

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
من غبطه می خورم حسادت یعنی دلت نخواد کسی غیر تو داشته باشهغبطه یعنی علاوه براون کاشکی منم داشتمدلم م ...

من نه حسادت دارم

چرا اون آره من نه؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من نه حسادت دارمچرا اون آره من نه؟

نه من برام مهم نیست چون اذیت میشدم اونجوری

الان امید دارم که اون داره منم یه روزی میتونم داشته باشم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

الان همسرت بهتره؟ منم حس میکنم دور باشم رابطه مون بهتره هرچند که کلی عقده و حسرت رو دلم گذاشتن نمیدو ...

اره زمان همه چیزو از یادادم میبره باهمسرمم خیلی چالش دارم اما خب ازون جهنمم نجات پیداکردم

مرسی دوستم🫂ولی من به دانشگاه فکرم نمیکنمو حرفام و دلیل دوست نداشتن زندگیم چیزی فراتر از ایناس

:( اخه چرا عزیزدلم ؟ به هرحال اگه یه زمان خواستی وارد دانشگاه بشی بدون میتونی رو من حساب کنی از بابت منابع از بابت کلاس از بابت مشاور از بابت هرچی… تا حدی که بتونم پشتیبانت خواهم بود 😁🤍 

ولی باز در مورد مسئله دیگری هم اگه یه کوچولو هم فکر میکنی ممکنه مفید واقع بشم بهم بگو حتما 

به همسن و سالای خودم که الان تو بهترین موقعیت شغلی هستن و همچنین تحصیلی

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

تا چندسال پیش به بعضی آدما حسودیم میشد اونایی که خونه داشتن، ازدواج کرده بودن یا شغل خوب داشتن، دوست داشتم خودمم همه اونارم داشته باشم فکر میکردم خیلی خوشبختن،

کاملا اتفاقی یه بار با یکی از دوستام که ازدواج کرده بود وضع مالی همسرشم خوب بود فکر میکردم خیلی خوشبخته حرف زدم و باهام درد دل کرد دیدم ای دل غافل چقد مشکلات داره که اصلا رو نمیکرده چقددد با شوهرش مشکل داره پس یعنی اینم بی دغدغه نیست

بعد از اون تصمیم گرفتم بخاطر داشته هام شکر کنم فهمیدم هرکسی ی نعمتی داره که با اون یکی متفاوته آدما فقط نوع نعمت هاشون باهم فرق داره همین!

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻