2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 104 پست

من شرایطم شبیه شما بود

والدینم فوت کرده بودن و خواهرم شهر دیگه بود، دستش درد نکنه اواخر بارداریم اومد و حدود یک ماه موند، تا وقتی که نوزادم دو هفته‌ش شد. از بقیه‌ش کلا دست تنها بودم اما واقعا از پسش بر اومدم.

دوتا پسر با فاصله سه سال آوردم و الان که همبازی هستن واقعا راضیم.

خودم قبلا شاغل بودم با درآمد خوب اما از زمانی که بچه‌دار شدم تصمیم گرفتم فعلا پیش بچه‌هام بمونم.

شغل همسرم آزاد هست و برای هزینه‌هامون جوابه، نه به اون معنا پولداریم، نه به لحاظ هزینه‌های استانداردمون مشکلی داریم.

به قول دکتر هلاکویی: پدر و مادر باید آگاه و مهربون باشن و بتونن امکانات معمول اجتماعشون رو برای بچه‌ها فراهم کنن، اگه اینطوریه دو فرزندی انتخاب بهتری هست برای دوره کودکی و رشد بچه‌ها. آینده رو هیچکس نمیتونه تضمین بده که این بچه‌ها همچنان رابطشون رو با هم نگه میدارن یا نه.

نه بچه پشتوانه ای مثل خونه میخواد 

اول خونه بعد بچه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من نسبتا پرحوصله و زبلم. در کل فعالم الانم هم شاغلم هم کارای خونه خودم میکنم هم خرید خونه

اون موقع وهرتم بیار توی راه خرید بنداز گردنش بخدا سخته همین حالا کم کم بذارکارهای بچه رو انجام بده بلد باشه من زایمان سومم خودش دوتا بچه هامو نگه داشت دوسه روز گفت منت کسی رو نمیکشم بلد بود حتی بچه رو مای بی بی میکرد خونه رو برام دکوراسیونش سرهر زایمانی عوض میکرد میومدم خونه کلی سوپرایزم میکرد 

خانم های که تنهایی بچع براتون دلیل هس که دومی رو بیارید.ایا موردهای دیگه ملاک نیس.هزینه.روح و روان مادر.رابطه ی سالم پدر و مادر؟؟تنهایی یه مورد هس.اما پول نباسه هزینه کنید هم خودتون به فنا میرید هم بچه.هم اعصابی نمیمونه برا هیچکدوم از اعضای خونه.تورو خدا منطقی تر فکر کنیدمن شوهرم درامدش ۲۵ هس.خونه هم دارم.۳ نفر هستیم واقعااا سخته برامون.اصلااااااا به دومی فکر نمیکنم.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بچه دار شدن جنبه های خیلی زیادی برای بررسی داره خود من نه سال پیش با اینکه خیلی از مشکلات الان نبود با اکراه و وسواس بچه دار شدم  

منهای تفاوت سنی زیاد مادر و فرزند ، توان بدنی و اعصاب و روان والدین و تامین مالی و تربیت صحیح 

مهم ترین مساله برای من جامعه هست که بچه ام قراره داخلش رشد کنه 

نه هوا داریم نه آب نه برق ، امنیت و تهدید این کشور و اون کشور هم بماند همین الانم جوری دارم بچه ام رو پرورش میدم که امکان مهاجرت داشته باشه و مطمینا حاضر نیستم با این وضعیت نگرانیم رو بکنم دو تا

البته شما مختار زندگی خودتون هستید بنده فقط دلایل شخصیم رو برای مخالف بودن گفتم 💜💜

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خانم های که تنهایی بچع براتون دلیل هس که دومی رو بیارید.ایا موردهای دیگه ملاک نیس.هزینه.روح و روان م ...

والا بچه که یکی باشه مدام انتظار داره پدر مادر باهاش بازی کنم.دو تا بهتره بالاخره همبازی هم میشن .