2777
2789
عنوان

بیشتر از خیانتشون این حرفاشون آتیشم زد(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 82 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا ذاتش اینجوریه

اسی اگر آشنایی داری بهش پول بده شوهرت رو‌نامحسوس تعقیب کنه اگر زنه رو دید که آدرس زنه رو سر قرار با شوهرت دید بره دنبال زنه و آدرس زنه رو برات گیر بیاره اگرم هیچ کدوم نشد شده یه تیکه طلا بفروش بده چندتا غلچماق بریزن سر شوهرت ی کتک نقص بهش بزنن حسابی البته کتک رو بزار برای چند ماه دیگه که خیلی تابلو نشه کار تو بوده 

به شوهرت گفتی چی گفت؟انکار کرد؟چتاشو نشون دادی چیگقت

تیکه انداختم اول خودشو زد به اون راه بعد تعجب کرد از اینکه فهمیدم دیگه راه انکاری نداشتم 

فقط میگه غلط کردم،گوه خوردم 

میگم گوه خوردن تو چه فایده ای برای من داره

تو رو خدا اصلا یه ذره فکر نکن توخوب نبودی، تو بدی، اون قشنگههیچکدوم فقط شوهرت مریضهکه هرکی جای تو بو ...

خیلی دلم میخواد فکر نکنم ولی باورت میشه احساس کم بودن و بی ارزش بودن میکنم

اسی اگر آشنایی داری بهش پول بده شوهرت رو‌نامحسوس تعقیب کنه اگر زنه رو دید که آدرس زنه رو سر قرار با ...

بعید میدونم حالا حالاها دوباره باهم دیدار داشته باشن 

چجوری عزیزم اگه بلدی لطفا راهنمایی کن

ببین من قبلا شماره های ناشناس بهم زنگ میزدن بعد یکی برام پیدا کرد آدرس ،ولی برو از مخابرات بپرس ،میدونم میشه ،ی زیر میزی بده برات در میارن آدرس رو

خیلی دلم میخواد فکر نکنم ولی باورت میشه احساس کم بودن و بی ارزش بودن میکنم

مطمئن باش اون طوری نیست 

شوهرت مریضه مثل یه معتاد که خیلی کم پیش میاد درست بشه

اصلا اونطوری فکر نکن

فقط از یه حیون پست تر برمیاد یه همچین کارایی

مطمئن باش اون طوری نیست شوهرت مریضه مثل یه معتاد که خیلی کم پیش میاد درست بشهاصلا اونطوری فکر نکنفقط ...

منی که اینحوری وفادار شوهرمم بیرون سرمو بالا  نمیارم برای مردی اون وقت اون با من اینجوری میکنه

تیکه انداختم اول خودشو زد به اون راه بعد تعجب کرد از اینکه فهمیدم دیگه راه انکاری نداشتم فقط میگه غل ...

باور نکن این غلط کردم و گوه خوردنشون فقط برای گول زدن ما زن هاس باور کن دستم بزارن رو قرآن کسی که دنبال اینچی ا میره خیلی کم پیش میاد سربه را شه و توبه واقعی کنه خواهر توبه ی گرگ مرگه