2777
2789
عنوان

بیشتر از خیانتشون این حرفاشون آتیشم زد(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 82 پست
همیشه برای شوهرم دعا میکنم که الهی کسی که دوستش داری رو زیر یه مرد دیگه ببینی،ببینی چه طعم تلخی داره ...

خدا بزرگه بالاخره خدای ما هم به روز تقاص این همه غصه خوردن و. اشک ریختن هامون رو ازشون میگیره من خودم بر این باورم حالا ممکنه خیییلی دیر باشه اما روزی میاد که تقاص پس بدن آخه مگه گناه ما چی بوده که همش تو زندگی متاهلی باید استرس خیانت رو هم بکشیم ما خواستیم ی زندگی رو با ازدواج بسازیم نه اینکه اسیر آدم های کثیف روانی شیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بعضی زندگی ها هرچقدر هم براش بجنگی و بخوای درستش کنی درست بشو‌نیست فقط هورمون هدر میره تو اون زندگی تازه به علاوه عمر سلامت جسم و روحمون هم از دست میدیم به نظر من بعضی وقتا با صلح از ی زندگی آدم بتونه بیاد بیرون خیلی بهتره که بخواد مثلا انتقام بگیره 

دقیقا عزیزم الان کجایی خونه ی مادرتی با شوهرت قهری (خانواده ات میدونن قهری با شوهرت )

بله خونه مادرم هستن ،من معمولاقهر نمیکنم نهایت قهر و دعوامون یه روزه 

مدتیه سر یه مشکلی هممون ناراحتم ،الان ناراحتی میکنم بیشتر فکر میکنن برای اونه،وفقط گفتم حرفمون شده دقیق نمیدونن داستان چیه

ببین بعضی زندگی ها هرچقدر هم براش بجنگی و بخوای درستش کنی درست بشو‌نیست فقط هورمون هدر میره تو اون ز ...

شوهرم خیلی از این میترسه که بخوام تلافی کنم و منم بهش خیانت کنم ،برای همین احتمالا از این طریق تهدیدش کنم بگم طلاقم ندی منم بهت خیانت میکنم بی آبروت کنم

بفهمه ته خطم

شوهرم خیلی از این میترسه که بخوام تلافی کنم و منم بهش خیانت کنم ،برای همین احتمالا از این طریق تهدید ...

فقط جوری تهدیدش کن که مدرکی نزاری برعلیه خودت تو دادگاه ازش برعلیه خودت ازش استفاده کنه