2777
2789
عنوان

بیشتر از خیانتشون این حرفاشون آتیشم زد(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 82 پست

شماره این هرزه رو تو سایت های صیعه یابی ،ج.دا یابی پخش کن لاقل دلت خنک شه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اومدم خونه مادرم ،شوهرم گیر داد بیا خونه منم طاقت نیاوردم چند تا تیکه بهش انداختم ،دیگه فهمید بو برد ...

اسی خودت بهتر از ماها شوهرت رو‌میشناسی بشین قشنگ سبک و سنگین کن ببین شوهرت درست بشو هست یا نه تصمیمت رو بگیر فقط خواهشا رفتیسرخونه زندگیت حالا حالا بچه نیار گلم الان خونه ی خودتی یا مامانت شوهرت کامل فهمیده همه چی رو خوندی یا خیر فقط فکر میکنه مشکوک شدی 

شما همونی ک تاپیکت پربازدید شد؟گفتی ویدیو مسیج از قیافه هم گرفتن واسه هم فرستادن اونارو داری؟گفته بو ...

ویدیو هاشونو ذخیره کردم ،چتاشونم شات گرفتم ،بعد دختره  اکانت مادرش بود گفتم پیام بدم به مادرش بلکه جلوی دخترشو بگیره ،ولی کلا همه چیزو منکر شد گفت تهمت نزن من اصلا شوهرتو نمیشناسم ،بعدش بلاکم کرد،شماره هایی ام که ازشون دارم تو لیست سیاهم کلا

در به در دنبال آدرسشونم مطمئنم پدرش پوستشو میکنه ولی نمیدونم از کجا گیرش بیارم

اسی یچی بگم گوش کن توروقران 🚫🚫🚫

شوهرتو بگیر بزن ولی نزار کسی بفهمه ک دخالت کنن با مشتو لگد ولی جوری نزنی که بمیره و توکه بهت خیانت شده و کاریم نمیتونی کنی لاقل بزن دلت خنک شه شاید ادم شد 

از چه شماره ای اس داده ،پرینت پیامها رو نگه دار ،شماره رو مگه نداری

چتاشون توی تلگرام بود بود از همش شات گرفتم،البته چتاشون فقط برای یکی دوروز بود بقیه شو پاک کرده بودن

عزیزم آدرسی چیزی از این هرزه بیشرف نداری؟ اگه داری میشه چند نفر و برداری بری وسط کوچشون گیساش و بگیر ...

دقیقا منم دنبال ادرسشم،شده میوفتم به پای شوهرم تا ادرسشو بهم بده،من باید دختره رو بزنم باید هرچی از دهنم در میاد بهش بگم ،من اینجوری بمونم دق مرگ میشم،یه حرفایی بار من کرده بود انگار من هوار شدم رو سرش

به شوهرت گفتی چی گفت؟انکار کرد؟چتاشو نشون دادی چیگقت

دعام کنید عشقم برگرده🙂خیلی دلشکسته‌ام،یا امام حسین قسمت میدم به ابولفضل عباس واسطه شو بینمون که باز آشتی کنیم