2777
2789
عنوان

دختران آسیب دیده از پدر و مادر(مهم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 123 پست

ما همه از مادرمون ناراضی هستیم زندگی رو زهرمار کرده واسه همه پدرمدبارها به طلاقش فکر کرده با اینکه هردو بالای ۵۰هستن با ۶تا بچه و ۶تا نوه مامانم توی رقابت با زنعموم فقط مارو شوهر داد یکیمون جرات نداره بریم دوروز بمونیم روز اول نه روز دوم ناسازگاریاش شروع میشه و همیشه منتشو میذاره رازمونو نگه نمیداره مردم همیشه از ماها بهترن فقط نفرینو حرف زشتو منت ازش دیدیم فقط تلفنی و راه دوری باهامون خوبه باورت میشه باردار بودم ۲ماه اول و ۱ماه آخر بارداریم رفتم خونشون ۲ماه اول حالم خیلی بد بود و مدام استفراغ میکردم غر میزد مبگفت آبرومون جلو همسایه ها رفت در صورتیکه مبدید چطور دارم هرروز روزی صدبار جون میدم تنها کاری که برام کرد غذا بود که من خدا شاهده روزی ۱قاشق غذا نمیخوردم بدون اغراق میگم که همونم بالا میاوردم یا موقع استفراغ انقدرربهم فشار میومد که شلوارم خیس میشد شلوارامو میشست  هزار بار منت گذاشت برگشتم خونم ماه آخر رفتم ۳،۴روز پیشش بودم که افتاد و پاش شکست عمل کرد تا ۱ماهو خورده من ازش مراقبت کردم لگن گرفتم زیرپاش با اون وضعم شلواراشو بارها شستم و انقدر در این ۳ماه روی هم رفته عذابم داد چه روحی چه جسمی که خدا داند و بس و باورت میشه اون الان حتی بعداز اون همه زحمتی که براش کشیدم میگه کاری برام نکردی و فقط منت میذاره سرم دیگه حامله نشی نیای اینجا من نمیتونم مراقبت کنمو.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من داستان خودمو بگم!من با خودشیفته ترین مادری که میشه داشت دارم زندگی می‌کنم! مادری که حسوده، آزار د ...

عزیزم داستانتون واقعا دردناکه که آدم از سمت مادرش مورد ظلم واقع بشه… 

من ۲۶ سالمه پدر و مادرم سالهاست جدا شدن و خاطرات خوبی از دوره باهم بودنشون ندارم ولی پشت سر گذاشتم اون دوران رو…

۸ ساله ازدواج کردم و یه دختر ۳ ساله دارم. من مادری بشدت سخت گیرم یعنی اکثرا به بچم تذکر میدم مثلا غذا رو زمین نریز یا مثلا نمیذارم‌ خودشو کثیف کنه یا به جاهای آلوده و کثیف دست بزنه و… خلاصه خیلی حساس بودم همش… ولی الان حس میکنم دیگه بیش از اندازه بوده و یکمم باید ازاد میزاشتمش… 

میترسم توسری خور یا ضعیف بشه … دوس دارم پررو باشه بتونه حقشو بگیره ولی نمیدونم چطور؟! 

در ضمن اینم اضافه کنم همسرم خودشیفتس! حالا در وضعیت حاد نه و قابل کنترله 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

عزیزم من فقط اینو میتونم بگم که مادرتون خودش یه فرد آسیب دیده هستمسلما اونم کودکی خوبی نداشته و از س ...

مادر بودن بلد نبوده درست 

انسان بودن هم بلد نبوده ؟؟؟

منم الان پر زخمم عشق پدر و مادر رو تجربه نکردم نسبت به کل آدم بی اعتمادم پر خشمم بیام چاقو بزارم گردن شما! بازم همین رو میگی؟؟؟؟

عزیزم اولا که بهترین خانواده رو داشته می‌دونم!بعدشم توجیهی نیست! نمیگم مادرم بی محبت بوده که بگم بلد ...

نه گلم هیچم گناه نداره

منم نفسم از جای گرم در نمیاد یه نگا به تاپیکام کنی متوجه میشی خودمم چقد آسیب دیدم از خانواده 

من نمیگم گناه داره میگم هر رفتاری یه علتی داره

مادر شما بیماره

ریشه ی بیماریش چیه من نمیدونم شما خودتون بهتر در جریانید

میگید خانواده ش خوب بودن خب اوکی

پدرت چی؟ عشق لازم رو ازش دریافت کرده؟

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
مادر بودن بلد نبوده درست انسان بودن هم بلد نبوده ؟؟؟منم الان پر زخمم عشق پدر و مادر رو تجربه نکردم ن ...

عزیز من

مادر شما بیماره بیمار

برید پرونده های جنایی رو بخونید غالبا مجرم ها از اختلالات رواتی رنج میبردن

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
من بچه اولمیه برادر و یک خواهر داشتممن وقتی بچه بودم مادرم هم دانشجو بود هم شاغل بودهیچ وقت خونه نبو ...

الهی گفتی ما دختراهم موقع سختیاشون مارو صدا میزنن پسرا و عروسا پیداشون نیست موقع خونه و ماشین فقط پسراشونو میبینن من که گفتم اگر روزی بخاطر پول جمع کردن واسه پسراشون از منو نیازهام زدن حلالشون نمیکنم حلال نمیکنم اگر کوچکترین حقی دارمو ازم دریغ میکنن قصد دارم ازشون فاصله بگیرم کم کم حذفشون کنم ما دخترارو فقط شوهر دادن مهم نبود طرف وضع مالیش چطوره ولی واسه پسراشون اول خونع ماشین وسایل تهیه کردن بعد رقتن خواستگاری

عزیزم داستانتون واقعا دردناکه که آدم از سمت مادرش مورد ظلم واقع بشه… من ۲۶ سالمه پدر و مادرم سالهاست ...

بله سختی زندگی ما هم این بوده چه کنیم؟

برای شما هم ناراحت شدم❤️

سختگیری زیاد در حدی که بچه نتونه بچگی کنه! استرس بگیره و فقط بخاطر شما بخواد کاری رو انجام بده درست نیست! من مادر  نیستم نمی‌دونم چطوری باید رفتار کرد فقط همینو میتونم بچه باید خودش درست و غلط رو بفهمه و درست رو انجام بده و کار غلط رو نه! نه اینکه بخاطر واکنش شما انجام بده یا نده! و اینکه باید صبرت رو زیاد کنه! از بچه هم به اندازه سنش انتظار داشته باش عزیز من، کمالگرا نباش من دارم توان کمالگرایی مامانمو میدم! و خیلی وقتا کاری رو شروع نمی‌کنم که فقط اشتباه نکنم! من هیچوقت اجازه اشتباه کردن نداشتم! من نمره ۲۰ نباید ۱۹ میشد! من باید خودم درست و غلط رو با رفتار مادرم متوجه می‌شدم نه با عقل و منطق ! من باید بزرگ تر از سنم رفتار میکردم! من اگه رفتار بدی از مامانم می‌دیدم دلیلش یه اشتباه عادی بود که همه می‌کردن و اتفاقاً باید هم انجام میدادن! چون آدم باید اشتباه کنه تجربه کنه! نه اینکه بشینه یه گوشه بی عیب و نقص باشه! و همیشه بی اشتباه باشه! مگه میشه آخه ؟ شما ۲۶ سالته اشتباه تو زندگی نداری نکردی ؟ من ۱۹ سالمه ندارم؟؟؟؟ از بچه انتظار داریم در صورتی که خودمون ممکنه اشتباهات بزرگ تری انجام بدیم! یا داده باشیم! انسان باید اشتباه بکنه! نمیگم بره خودشو از کوه پرت کنه پایین! اما نمیشه هم نشست یه گوشه بازی نکرد کثیف نشد و لذت نبرد! اشتباهی که آسیب نزنه عیبی نداره! بزار بچت بچگی کنه! به موقعش درست و غلط رو یاد میگیره نسبت به سنش ازش انتظار داشته باش! و اینو یادت باشه همه آدما تو هر سنی باشن اشتباه رو میکنن و حقش رو دارن چون ما ادمیم! همه چیو نمی‌دونیم بدونیم هم نمیشه که همش بخوایم بی نقص باشیم که

نه گلم هیچم گناه ندارهمنم نفسم از جای گرم در نمیاد یه نگا به تاپیکام کنی متوجه میشی خودمم چقد آسیب د ...

پدرمم عشق خاصی بهش نداره!!! بخاطر همین همیشه میخواد بهمون بفهمونه من برای پدرتون اولویتم نه شما! و خب پدرمم تو این قضیه همراهیش می‌کنه!!! مامان من از بس توجه دیده که تحمل نداره نفر اول زندگی کسی نباشه! کلا دوست داره خودش تو هر چی مهم ترین باشه! (در کل هم رو دوست نداریم ولی خب انکار میکنیم ولی منم جدیدا ابراز میکنم که دوستشون ندارم)

عزیز منمادر شما بیماره بیماربرید پرونده های جنایی رو بخونید غالبا مجرم ها از اختلالات رواتی رنج میبر ...

اون که صدرصد! 

من این می‌ترسم که یکی بگه چون بیماره رفتارش جایزه و منظوری نداره!

ببخشید منظورتو بد فهمیدم❤️

الهی گفتی ما دختراهم موقع سختیاشون مارو صدا میزنن پسرا و عروسا پیداشون نیست موقع خونه و ماشین فقط پس ...

چه بده فرق گذاشتن!!! عزیز من معلومه که حق شما رو هم خوردن دیگه این اوضاع!!!! 

حق شما عشق بوده احترام بوده حمایت بوده حمایت مالی بوده! بزرگ ترین حق رو بچه به گردن پدر و مادر دارن(چون پدر و مادر بالاترین وظیفه رو دارن) ولی همیشه برعکس رو گفتن!!! 

اون که صدرصد! من این می‌ترسم که یکی بگه چون بیماره رفتارش جایزه و منظوری نداره!ببخشید منظورتو بد فهم ...

خواهش میکنم

من فقط خاستم به جای همدردی کلامی نظری بدم که به دردت بخوره 

یک برداشت دگ هم از پست هات کردم که امیدوارم ناراحت نشی

حس میکنم تو ذهنت جریانات رو بزرگنمایی میکنی 

مامانت بهت ظلم کرده؟ اوکی! 

دنیا که به آخر نرسیده

حالا که متوجه اوضاع شدی دگ کودک یا نوجوان نیستی 

از قدم های کوچیک شروع کن آجر آجر زندگیتو بساز ❤️🌱

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
چه بده فرق گذاشتن!!! عزیز من معلومه که حق شما رو هم خوردن دیگه این اوضاع!!!! حق شما عشق بوده احترام ...

خداشاهده تا حالا مادرم ۳،۴بار عمل کرده ۹۰درصدش مادخترا کنارشون بودیم کلا تو سختیاشون ما هستیم ولی به چشم مادرم نمیاد من توی بارداریم از کادرم مزاقبت کردم اصلاااااا ذره ای به چشمش نیومد که نیومد 

ما همه از مادرمون ناراضی هستیم زندگی رو زهرمار کرده واسه همه پدرمدبارها به طلاقش فکر کرده با اینکه ه ...

عجب مادر‌ پرویی!!

چطور زحمات تو وظیفه بوده ولی مال اون لطف ؟؟؟؟

بعضی رفتاراش شبیه مامان خودمه

همچین آدمایی بدجنسن

خواهش میکنممن فقط خاستم به جای همدردی کلامی نظری بدم که به دردت بخوره یک برداشت دگ هم از پست هات کرد ...

منم می‌خوام برا زندگیم تلاش کنم قبول دارم تنبلی میکنم ولی باور کنه مادر من یه ماری که روزی ۱۰ بار نیش میزنند!

چرا رفتی دستشویی چرا غذا نمیخوری چرا غذا زیاد خوردی! تو بی عرضه ای! و..... می‌دونم شاید بگی بهونست ولی واقعا من از زندگی کردن می‌ترسم می‌خوام یه کاری کنم یه حرفی بزنم میترسم واکنش بد ببینم! خیلی سخته این که کاراش از بدجنسیه