2777
2789
عنوان

باورم نمیشه این دوره زمونه پونزده سالگی ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 71 پست
عزیزم اونایی که تو سن پایین ازدواج میکنن خیلیاشون نابود میشن پای زندگی ..اصلا ارزش داره بخاطر این تف ...

مثلا الان سه تا از دختر خاله های شوهرم مجردن پای درس و مشق هستن

ولی ....ببین هر کاری ک بگی کردن

سال اول دانشگاهن ولی دختر نیستن 

یعنی مامانا رو ذله کردن 

همشون هم درسشون خوب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این خاندانی ک میگم هیچکدوم نابود نشدنوالا الان جوون ها ک نابودترن هرروز شکست عشقی تو این جامعه کث ...

خب شما الان داری به نفع مردا حرف میزنی..

یه پسر ۲۰سال به بالا هم قطعا همه اینارو تجربه کرده ..

چرا دخترا فقط باید خودشونو حفظ کنن در برابر این چیزا😂💔

آخرِ صبر؛سبزه🌱⚡

خب شما الان داری به نفع مردا حرف میزنی..یه پسر ۲۰سال به بالا هم قطعا همه اینارو تجربه کرده ..چرا دخت ...

نفع مردا چیه 

راجع ب مردا هم نظرم همینه طرف ۳۳.۴سالشه هنوز زن نگرفته اونم صد در صد هزارتا غلط کرده

خب شما الان داری به نفع مردا حرف میزنی..یه پسر ۲۰سال به بالا هم قطعا همه اینارو تجربه کرده ..چرا دخت ...

متاسفانه الان خیلی ها نظرشون اینه چون پسرا حفظ نمیکنن دخترا هم نباید حفظ کنن ک نظر من این نیست

و‌اینکه منظور من فقط جسمی نیست 

بدترین شکست های عشقی ک دخترای احساسی هی میخورن

ن عزیزدلم خب وقتی میگیم تو سن ۱۵ سالگی یا تو سن ۳۰ سالگی ینی مقدار عقل و درک و فهمی ک طرف داره نسبت ...

والا من تابحال ندیدم کسی زیر هجده سال ازدواج کرده باشه و راضی باشه ، رضایتی هم باشه همون چندسال اوله که خودشون سرشون داغه ، بعد چندسال که میبینن از همه قافله های زندگی عقب موندن و جوونیشون پای شوهر و بچه رفته پشیمون میشن

در ضمن شما تو سن پونزده سالگی هرچقدر هم عاقل باشی در مقایسه با خودت در سن سی سالگی ارتقاء بیشتری پیدا کردی ، ملاک مقایسه دیگران نیستن ، خودتی

شخصا کسی رو هم تو اون سن و سال ندیدم عاقل باشه ، همه هیجانی و احساسی و هورنی ان از دم چه دختر چه پسر ، رضایت چندسال اولشون هم سر همونه

یک جمله به شدت کلیشه ای و بی پایه ست برای فریب دخترهای جوون که زود شوهرشون بدن

💍🩷

شرایط یسری شهر ها میدونم کلا اینطوری هست یعنی مشکلی ندارن همه همینن

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️