2777
2789
عنوان

باورم نمیشه این دوره زمونه پونزده سالگی ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 71 پست
بنظرت کیا پونزده سالگی ازدواج میکنن ؟افغانیا که تو این سایت ریختن

آره میدونی فکر کنم قشری که تو این سایت فعالیت میکنن اغلب سطح فرهنگیشون پایینه

💍🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقدر تو‌فامیلای ما هست تازه ۲ تا بچه هم دارن انقدرم براشون عادی و خوبه 

انگار با اولین پریودیت تنها وظیفت اینا تا پریود بعدی شوهر کنی

بعدش سری بچه بیاری اعتقادشونم اینه از بقیه همسناشون جلوترن

حالا قیافه هارو ببینی همه ترکیده ۲۰ یا ۲۲ سالشونه ولی انگار ۳۵ سالن

شوهراشونم همه اختلاف ۸ تا ۱۰ سال

‏در‌ من خری به گل نشسته.

فاجعه ست

ن قبیله ای زندگی میکنن کنار همن اصلا شرایط رو نگاه میکنی میبینی این بمونه تا ۲۰ فاحشه میشه 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اکثرا تو محیط کوچیک هستن اینجا چند روز پیش دختر 13 ساله با پسر 27 ساله نامزدی کردن ولی تا یکی دو سال ...

وااای اونکه پدوفیله طرف!! طرف باید دارو مصرف کنه تشکیل خانواده میده😵‍💫

💍🩷

اینجا اکثرا معتقدند که تو 15 سالگی اندازه یه 30 ساله درک دارند من نمی‌دونم دختر 15 ساله که نه تجربه رفتن به دانشگاه داشته نه تجربه مستقل شدن و زندگی مستقل نه تجربه شاغل بودن و استقلال مالی داشته نه تجربه سفر مجردی یا زندگی مجردی و نه تجربه ارتباط با اساتید و افراد سطح علمی بالا داشته و...دختر 15 ساله نهایت تجربه اش صبحت با همکلاسی های خودش یا رفتن به کلاس زبان کافه و و... و باشگاه بوده که این تجربه نمیشه این پختگی و تجربه که میگن از کجا اومده واقعا

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
انقدر تو‌فامیلای ما هست تازه ۲ تا بچه هم دارن انقدرم براشون عادی و خوبه انگار با اولین پریودیت تنها ...

میدونم اکثر مردهای پدوفیل زیر هجده میگیره ، طرف مریضه باید دارو مصرف کنه تشکیل خانواده میده ،

واقعا تاسف باره

💍🩷
نه واقعا تو روستاها خودشون می‌خوان ازدواج کننن چون سن ازدواج خییلی پایینه

من روستا نبودم ولی زود ازدواج کردم خاست خانوادم بود البته اجباری هم نبود  خداروشکر زندگی خوبی هم دارم....عشق و عاشقیای سرخود تو سن پایین اخرش طلاقه و اشتباه اونم این دوره ک دخترا تا پونزده شونزده سالگی برنامه کودک میبینن بعد دلشون شوهر میخاد 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
میدونم اکثر مردهای پدوفیل زیر هجده میگیره ، طرف مریضه باید دارو مصرف کنه تشکیل خانواده میده ،واقعا ت ...

شوهراشون همه تایید خاندان بزرگن

حالا پسره پدوفیل خانوادشون چی آخه روشون میشه ی بچه رو‌با لباس مدرسه بیارن عروس خودشون کنن

من کلی دختر عمه هام و دختر عموهام اینجوری شوهر کردن من و ی دختر عمم تو سن ۲۷ سالگی ازدواج کردم 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

وااای اونکه پدوفیله طرف!! طرف باید دارو مصرف کنه تشکیل خانواده میده😵‍💫

نه مردا فکر می کنن هرچه دختر سن پایین تر باشه بهتره 

وقتی دخترا قبول می کننن اینا هم از خداشونه

تازه دختره خییییلی خوشگله..سفید چشم رنگی اندامشم خیییلی خوبه ..خیلی بهتر می تونست ازدواج کنه 

پسره هم نه تیپ و قیافه داره نه شغل درستی ..نه درس خونده ....🥲🥲

اینجا اکثرا معتقدند که تو 15 سالگی اندازه یه 30 ساله درک دارند من نمی‌دونم دختر 15 ساله که نه تجربه ...

دقیقااا ، یه چرت و پرت هایی سوار میکنن خنده ت میگیره ،

اونی که داره ادعای سن عقلی هم میکنه خودش پونزده شونزده سالشه😂 حالا نمیدونه چندسال بگذره چه شکلی به این روزهای خودش میخنده ،

والا من هرچی اون سن و سالی دیدم هیجانی و احساسی و هورنی بودن حتی عاقل ترین هاشون ، خودمون هم اون سن‌ رو از سرگذروندیم و هم خودمون رو دیدیم هم دیگران رو ،

یه جمله کلیشه و بی پایه ست برای فریب دخترهای جوون که زود ازدواج کنن ،

هرکس رو هم دیدم‌تو اون سن ازدواج کرده بعد چندسال پشیمون شده ، رضایتشون برای اون اوایله که سرشون داغه ، بعدا که میفهمن از همه قافله های زندگی عقب موندن و جوونیش پای شوهر و بچه رفته میفهمن چه بلایی سرشون خودشون آوردن ،

💍🩷
نه مردا فکر می کنن هرچه دختر سن پایین تر باشه بهتره وقتی دخترا قبول می کننن اینا هم از خداشونهتازه د ...

شما برو پدوفیل رو سرچ کن درباره پارافیلیا ها بخون میفهمی من چی میگم ، 

اصلا نمیدونی من چی گفتم!

💍🩷