2777
2789
عنوان

ترفند ها و راهکارهای شناخت خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 123 پست
برین رستوران، ببین اونجا بهت میگه هر چی دلت میخواد سفارش بده یا میگه مثلا کوبیده بگیریمیا وقتی میرین ...

کافه که میریم منو نوشیدنی ها رو میذاره جلوم میگه انتخاب کن 

اما یه بار کافه نوشیدنی تموم شده بود منو فست فود آوردن نگفت مثلا چی میخوری انتخاب کن گذاشت کنار کلا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به من حرفی نزده تا حالا اما میدونم..و میدونم طبیعیه حتی دوستای خودمم بعضیاشون اینجورین عفت کلام ندار ...

👌🏻👌🏻🧡

من خودم اگه یه سری حرفا رو بشنوم واقعا نظرم ۱۰۰ درصد منفی میشه و دیگه هیچ خوبی به چشمم نمیاد 

پسر هم باید توی کلامش حیا و عفت باشه

حواست باشه قشنگم🧡

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

منظورم این بود که حرف مردم برام اهمیتی نداره درکل اره قبولش دارم ممنون

درسته گلم متوجه منظورت شدم🧡اما فامیل گاهی اوقات خبرچینی میکنن یا شایعه پراکنی میکنن از این نظر گفتم 

خوشبخت بشین

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

باشه ممنونم عزیزم 🌸

فدات گلم🤍🤍

اگر یه کم خسیس باشه چی زیاد نباشه ینی

با خودش راجع بهش صحبت کن، 

تا یه حدی طبیعیه که تفکر ادما راجع به خرج کردن و پول فرق داشته باشه، باید دید تا چه حد تفاوت دارین و چقدر ازار دهندس

البته الان متاسفانه انقدر اوضاع داغونه ادم نخوادم خسیس میشه