2777
2789
عنوان

ترفند ها و راهکارهای شناخت خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 123 پست

من یه خواستگار داشتم 

هر چی میگفتم میگفت خیالت رااااااحت 

اون که حلههههه 

آره بابااااا مشکلی نیستتتت 

خودم فلان میکنم......

هر چی میگفتم صد در صد خیالم رو راحت میکرد 

و اصلا مورد خوبی نیست 

کلی خواستگاری ک الان دارم 

درمورد چیزایی ک مطمئنه قول صددرصد میده 

درمورد بعضی چیزا هم میگه سعیم رو میکنم ولی قول نمیدم ممکنه نشه

خیلی اینجوری خوبه

به این موارد هم دقت کنین

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خوب گفتینخسیس بودنش رو چه طوری مطمئن بشم چون شک کردم

برین رستوران، ببین اونجا بهت میگه هر چی دلت میخواد سفارش بده یا میگه مثلا کوبیده بگیریم

یا وقتی میرین خرید بگو بین دو گزینه شک دارم، ببین آیا قیمت رو ملاک اصلی درنظر میگیره یا نه

من یه خواستگار داشتم هر چی میگفتم میگفت خیالت رااااااحت اون که حلههههه آره بابااااا مشکلی نیستتتت خو ...

آفرین، اینایی که رو هوا حرف میزنن همون جوری هم از حرفشون برمیگردن

خیلی دقت کنید که با فکر حرف بزنه طرف

خیلی خوب گفتینخسیس بودنش رو چه طوری مطمئن بشم چون شک کردم

باید تو بیرون رفتن تو گرما و سرما که دیت به خرجش چطوره

مهمونی های خانوادگیشون

از قیمت لباس و ...اطلاع داره

ترفندهای روانشناسی که یهو از زبونش بپره بگه

پس انداز داره یا نه 

شکموئه یا نه

لباس هاش چجوریه 

عطر میزنه

و....

اونو میدونم و خب زیاد مهم نیستش برام فقط اینکه یه چندتا ترفند دیگه میشه بدین ؟ من بشناسمش؟😂

باید مهم باشه 

چون بعضی اوقات همین چیزا زندگی رو بهم میریزه 

صددرصد قبولش داری؟میخوای راهش بدی؟

شما با خانواده خالت رفت و امد داشتی نه با خود پسر تنهایی

پس شما هم مثل بقیه مواردی ک گفتم باید باهاش مثل یه خواستگار غریبه رفتار کنی 

ببین قشنگم💙اگه با خودت بگی این پسرخالمه میشناسمش مغزت دیگه پراکنده فکر نمیکنه 

با خودت بگو این غریبه هست من برای اولین باره ک میخوام باهاش اشنا بشم و به همه چیزش دقت کن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من یه خواستگار داشتم هر چی میگفتم میگفت خیالت رااااااحت اون که حلههههه آره بابااااا مشکلی نیستتتت خو ...

ولی*

ماشالا بهت دختررر چقدر پخته و فهمیده ای♥️

فدات قشنگم💜💜نظر لطفته

آفرین، اینایی که رو هوا حرف میزنن همون جوری هم از حرفشون برمیگردنخیلی دقت کنید که با فکر حرف بزنه طر ...

دقیقااا👌🏻💛

😂💙طبیعیه اون پسره شما دختر توی دو تا محیط متفاوت بزرگ شدین معمولا زمان اشنایی هم دختر هم پسر خیلی ...

به من حرفی نزده تا حالا اما میدونم..و میدونم طبیعیه حتی دوستای خودمم بعضیاشون اینجورین عفت کلام ندارن

منم دبیرستان بودم تحت تاثیر دوستام بد حرف میزدم بعد دوستام عوض شدن خودمم تغییر کردم 

حالا برعکس من عاشق دانمارکی😁🤣

🤣🤣

من راستش بهم برخورد 

تو دلم گفتم خسیس باشه دیگه هیچی ....

ولی دو جلسه مفصل حرف زدیم ...دیدم نه بابا ...چنان پول به عطر میداد و شکمو بود و خانواده شون دائم مهمونی و.....عکس و ....

میزان پس انداز طرف نسبت به سن و سالش و شغلش هم مساله خیلی مهمیه، نه اینکه فقط مقدار پولش رو بسنجید بلکه دیدگاهش نسبت به زندگی معلوم میشه

آینده نگر بوده یا فقط به خوشی اون لحظه فکر میکرده، واسه خانواده و دوستاش هزینه های بی مورد داشته یا فکر همسر و زندگی آیندش واسش اولویت بوده