2777
2789

۲۱ سالمه کلا ۳ تاخواستگار داشتم دنبال ازدواج و اینطور چیزا نیستم به دلایلی اصلا نمیخوام هیجوقت ازدواج کنم ولی حس این  که خانوادمم میدونن کسی نیس که منو بخواد حس خجالت میگیرم با اینکه خانوادم خیلی خوبن ولی نمیدونم چرا این حسو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر میکنی خانوادت باید چنین فکری در موردت بکنن؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

وا گناه کردی مگه

اونها که دوس پسر چندین سالهههه دارن و همه جوره باهاش بودن و میااد خواستگاری خوبه؟ اونهم خجالت نداره 

حالا من تعدادشون بالاس مثلا خیلی سرافرازم جلو خانواده ؟؟؟ ن بابا عذابه عذاببببب

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

همسن هستیم 

با این تفاوت من کلا خواستگاری نداشتم 

مامان بابام به هرکس میرسن میگن دختر شوهر نمی‌دیم خلاصه تا حالا به گوشم نرسیده کسی ازم خواستگاری کنه 😂😂

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️

من با اینکه خواستگار دارم ولی مامانم و بابام همش میگن کسی نمیخوادت

فک میکنی چون همه بت میگن خیلی خوشگلی همه چی خوشگلیه

ولی باید رو اخلاقت کار کنی

اونوقت اخلاق از نظر اونا چیه؟

انتظار دارن هرکی پسر داره برم جلوش کار کنم و زن زندگی بنظر برسم ک خودم از این کار متنفرم

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

میشه توروخدا یه نگاه ب تاپیک من بندازین .حالم خوش نیست 😭

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚