2777
2789

دخترم 17 روزشه من و باباش با مشورت هم اسمشو گزاشتیم نیکی و واقعا عاشقشیم

خالم اومده بود دیدنش اسمشو که پرسید خیلی رک گفت اصلا قشنگ نیس قحطی اسم بوده مگه

من هیچی نگفتم میوه آوردم بحثو عوض کردم

الان شوهرم میگه چرا جوابشو ندادی

چی باید گفت به اینجور آدما؟

کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیکی که خیلی اسم قشنگیه😑

دیگه نسل قدیمه کاریش نمیشه کرد دوست دارن اسم بچه ها هنوز صغری و کبری باشه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

تنش سلامت باشه عمر با عزت کنه

اینو میگفتی

😅

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اوه انقد به من گفتن. 

پسر بزرگم اسمشو حسین گذاشتم. همه میگفتن چرا امیرحسین نیست. منم از اسم امیرحسین بدم میاد. گفتم دوست نداشتم. 

پسر دوممو گذاشتم کمیل. همه میگفتن این چه اسمیه. از فامیلای خودم بگیر تا دکتر. تنها کسایی که پشتمو گرفتن و گفتن اسم قشنگیه خانواده شوهرم بودن. 

حالا جالبه کسایی بهم میگفتن اسم پسرم خوب نیست که اسم بچه‌ها یا نوه‌های خودشون چرت و پرت بود. مثل آدرینا و آنیکا. 

حیف نمیشه مستقیم گفت به تو چه. یعنی من آدمش نیستم.