2777
2789
عنوان

می دونم شاید مسخرس ولی بخاطر این قضیه خجالت میکشم از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 63 پست
پس دلیل افکارت رفتار خودته نه خانوادت .چون متفاوت با بقیه هستی فکر میکنی خانوادت اینو حس میکنن و راج ...

خیلی موافقم با حرفاتون خیلی درست میگین  تنها راهی ام که برام مونده همین مهاجرته هدف خودمم همینه

خیلی موافقم با حرفاتون خیلی درست میگین تنها راهی ام که برام مونده همین مهاجرته هدف خودمم همینه

عزیزم آدم وقتی ناراحته افسرده س یا مشکلات روحی داره مثل این میمونه توی یک اتاق با لامپ روشن بودی حالا یه اتفاقی افتاده لامپ خاموشه نمیتونی دور و اطرافت رو ببینی یا چراغ رو روشن کنی یا در رو باز کنی بری بیرون . همیشه باید کمک بگیری چون دیگران اون چیزی که تو نمیبینی رو میبینن میتونن بگن از کدوم سمت بری .مهاجرت برای تو بهترینه میتونی خودت باشی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم آدم وقتی ناراحته افسرده س یا مشکلات روحی داره مثل این میمونه توی یک اتاق با لامپ روشن بودی حال ...

واقعا همینه سردرگم و بدون مقصدم انگار ...درسته خودمم تصمیم دارم برم تراپی...دقیقا با مهاجرت مبتونم خوده خودم باشم

واقعا همینه سردرگم و بدون مقصدم انگار ...درسته خودمم تصمیم دارم برم تراپی...دقیقا با مهاجرت مبتونم خ ...

تراپی رفتی حتما با یکی دو نفر صحبت نکن چند نفر رو امتحان کن تا ببینی کدوم بیشتر به روحیاتت سازگاره و میتونه کمکت کنه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت