2777
2789
عنوان

می دونم شاید مسخرس ولی بخاطر این قضیه خجالت میکشم از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم هنوز سنتون خیلی کمه 

منم همسن شما بودم فکر کنم ۲_۳ تا کلا خواستگار داشتم 

تازه از ۲۵ به بعد خواستگاراتون بیشتر میشن چون پسرا هم دیر شرایط ازدواج واسشون فراهم میشه طبیعیه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اسی ناراحت نباش خواستگار خیلی کم شده مگ کسی خل باشه بااین قیمتا زن بگیره😂خواهر خودم قبلنا انقدررر خواستگار داشت بشدت خوشگله و کارمند یعنی خیلی در معرض دید ولی الان سه چهارسالی هست حتی یک نفرم نیومده

ازین پل به اون پل نپر اول از همه یعنی چون حس میکنی اخلاقیات و طرز فکرت مثل دخترای اطرافتون نیست ممکن ...

نه چون دخترای اطرافم خیلی خواهان دارن میگم درحالی از نظر جایگاه اجتماعی و خانواده مثل خودمن

خانواده منم همینو میگن به همه😂😂

مامانم میگه اگه طرف شرایط خیییییییلی عالی داشته باشه میزارم بیاد خواستگاری یه عمر دختر بزرگ نکردم اونم چه می‌دونم با کمالات و قشنگ و شاغل و تحصیلات و....که بد شوهرش بدم 🥴

خلاصه فکر کنم 50سالگی شوهر کنم چون اینطور پسری اصلا پیدا نمیشه 😂😂

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️

توی این سن خیلی طبیعیه چون سن ازدواج کلا رفته بالا و پسری که 32-33سالگی میخواد ازدواج کنه کیس ازدواجش معمولا 3-4سالی ازش کوچکتره نه که بیاد دختر 20ساله بگیره. کیس ازدواج  مناسب سن شما هنوز شغل و خونه نداره که پس میزاره سنش بره بالاتر.

منم سن شما بودم اصلا خواستگار نداشتم بعدش که دانشگاهم تموم شد رفتم سرکار دیگه حد فاصل 25-28 سالگی مدام خواستگار داشتم طوری که گاهی چندتایی باهم میشد و آخرش 28 ازدواج کردم.

اطرافیان شاید. بخان پونزده سالگی شوهر کنن خودشون بندازن تو چاه چرا تو مث اونا فک میکنی واقعا نرماله ...

منطور اینه اطرافیان خیلی خواهان دارن با اینکه از مالی و جایگاه اجتماعی مثل منن