2777
2789

با من بدرفتاری کردن حالا قهر بودیم امشب میان منت کشی

ب نظرتون قیمه درس کنم یا فسنجون؟

بعد اب لبوعه ک برنجو قرمز میکنه؟مزه نمیده بهش ک؟

برای دسر چی درس کنم 

سیاست بلدمااا ولی خب چطور رفتار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شب مهمون دارم ولی مادرشوهر نیست مجردم 

تاپیک آخرم گذاشتم مرغ شکم پر یا همون بریون و برنج و مخلفات 

سالاد کلم هم خیلی خوشمزس و کم هزینه و باکلاس 

دسر هم دسر کاراملی یا کیک یخچالی درست کن

تقصیر کی بود؟؟دعوا سر چی بود؟

مادر شوهرم کلا با ازدواج منو شوهرم مخالفه زیاد از بدیم میگه 

اوایل پدر شوهرم اخلاقش خیلی خوب بود تو این مدت رو پدر شوهرمم تاثیر گذاشته بود خاست ی تخم مرغ درس کنه گفتم من درس میکنم گف پیاز بریز ریختم ک پیاز و تخم مرغ درس کنم بعد پیازو ریختم ت روغن ک سرخ شه گف نه اول باید تخم مرغو میریختی من از این غذا نمیخورم سگ بیرنه توشو این حرفا منم دلم شکست شوهرمم ناراحت شد ولی خب چیزی نگفتیم از اون روز قهر بودیم ولی خب بازم من چون باباش یکم مریضه ب دل نگرفتم باهاشون خوب بودم ولی شوهرم قهر بود

بی بلا ممنونم

مرغو با پوست حسابی می‌شورم. تو شکمشم اب می‌گیرم تمیز شه. با یه پیاز بزرگ خرد کرده و یه حبه سیر می‌ذادم تو یه قابلمه سرامیکی. توی یه لیوان آب زعفرون غلیظ روغن جامد یا کره آب کرده نمک فلفل زردچوبه یه کوچولو آب لیمو درست می‌کنم از این مواد با سرنگ زیر پوست مرغ تزریق می‌کنم. اگه برا شام بخوام مرغو از شب قبل دست به کار می‌شم. تا فردا سه چهار بعد از ظهر چندین بار مواد به همه جای مرغ تزریق می‌کنم. 

بعد روی قابلمه رو فویل الومینیومی می‌کشم چند تا سوراخ می‌زنم رو فویل. می‌ذارم تو فر دمای ۱۲۰ درجه. هر نیم ساعت میارم بیرون از باقیمونده مواد با قلمو بهش می‌زنم و زیر و رو می‌کنم. سه الی چهار ساعت بسته به سایز مرغ می‌پزه. قشنگ خودش آب می‌ندازه آب مرغشم میارم سر سفره. بعد اگه عجله نداشته باشم فویلو برمی‌دارم خودش برشته می‌شه اگه عجله داشته باشم که گریلو روشن می‌کنم

من این دستورو از خانوم @mamiari گرفتم کاربر سایت هستن و امتحانش کردم قبلاً یبار محشر بود فقط مو به مو اجرا کن