مرغو با پوست حسابی میشورم. تو شکمشم اب میگیرم تمیز شه. با یه پیاز بزرگ خرد کرده و یه حبه سیر میذادم تو یه قابلمه سرامیکی. توی یه لیوان آب زعفرون غلیظ روغن جامد یا کره آب کرده نمک فلفل زردچوبه یه کوچولو آب لیمو درست میکنم از این مواد با سرنگ زیر پوست مرغ تزریق میکنم. اگه برا شام بخوام مرغو از شب قبل دست به کار میشم. تا فردا سه چهار بعد از ظهر چندین بار مواد به همه جای مرغ تزریق میکنم.
بعد روی قابلمه رو فویل الومینیومی میکشم چند تا سوراخ میزنم رو فویل. میذارم تو فر دمای ۱۲۰ درجه. هر نیم ساعت میارم بیرون از باقیمونده مواد با قلمو بهش میزنم و زیر و رو میکنم. سه الی چهار ساعت بسته به سایز مرغ میپزه. قشنگ خودش آب میندازه آب مرغشم میارم سر سفره. بعد اگه عجله نداشته باشم فویلو برمیدارم خودش برشته میشه اگه عجله داشته باشم که گریلو روشن میکنم
من این دستورو از خانوم @mamiari گرفتم کاربر سایت هستن و امتحانش کردم قبلاً یبار محشر بود فقط مو به مو اجرا کن