2777
2789
عنوان

چشم‌هم چشمی ناخواسته

235 بازدید | 10 پست

تابستونی مراسم عروسی عمه‌ام بود یه لباس سبز یشمه‌ای بلد و شیک سفارش دادم! 

این لباس دقیقا مث لباسی بود که دوماه قبل از عروسی عمه‌ام ینفر از فامیلای دورمون تو مراسم حنابندونش پوشیده بود! (لباس عروس توی حنابندونش مث لباسی بود که مک برای عروسی عمه‌ام پوشیدم دقیقا رنگش هم مث من بود)

من موقع سفارش این لباس حتی یادمم به اون نبود چ برسه به اینکه بخوام لباسمو مث اون انتخاب کنم 

تو مراسم عروسی حالم خیلی خوب بود چون همون لباسی بود که دوسش داشتم ولی آخر شب از بغل یه میز رد شدم که همون دختره که گفتم لباسم مث لباس حنابندونش بود سر اون میز بود از بغلش که رد شدم گف لباسش مث لباس منه شنیدم صداشو!

من اصن خوشم نمیاد لباس یا یه وسیله‌امو مث مال بقیه انتخاب کنم و چشم‌وهم‌چشمی کنم ولی ناخواسته بود بخدا🥲

خیییلی ناراحت شدم و اینقدر عذاب وجدان دارم که بعد از چار.پنج ماه همچنین این عذاب وجدانه ولم نمیکنه! 

سر مامانمو در آوردم از بس در مورد این موضوع حرف زدم همش بهم میگه اون اصن یادشم به تو نیس چ برسه به اینکه بخواد بگه لباسش مث ماله من بود ولی گوشم از حرفاش پره!!

اینجا آخرین جایی بود که به ذهنم رسید و گفتم بیام با شما در اشتراک بزارم بلکه یه‌چیزی بگید تا این عذاب وجدانه گلومو ول ول کنه😕😫💔

عذاب وجدان سر چی ؟ سر اینکه اون ناراحت نشده باشه یه وقت ؟ نه عامو بشین سرجات مردم اینقدر گرفتار زنذگ ...

نه عذاب وجدان ندارم که اون ناراحت شده یا نه 

اینکه همش با فامیلاشون بشینه و بگه‌که فلانی لباسشو مث من انتخاب کرده ولی من اصن قصدی نداشتم کاملاً ناخواسته بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عروسی داداشم چند سال پیش لباس دوختم کلی هم هزینه کردم رفتم دیدم دخترعموم شبیه همون رو پوشیده فقط مال من بلندتر بود 😀 فقط چون عروسی داداشم بود و خیلی لباسمون شبیه هم بود یادمه وگرنه کلا لباسای خودمم تو مراسما یادم نمیاد چه برسه بقیه حساس نباش هیچکس یادش نیست 

اون قدری که تو‌فکر می‌کنی اون آدما درگیر تو هستن و بهت فکر میکنن اونا اصلا عین خیالشونم نیست . مردم خودشون هزار دغدغه دارن که شباهت لباسشون به یه فامیل دور به درجه هزار دغدغه هاشونم تمیرسه

نه عذاب وجدان ندارم که اون ناراحت شده یا نه اینکه همش با فامیلاشون بشینه و بگه‌که فلانی لباسشو مث من ...

ولش کن بابا... من البته می‌فهمم ادم اعصابش بهم میریزه ولی باید واقع بین باشی لباسهای اماده توی بازار زیادن ممکنه دو نفر عین هم بخرن بعد توی یک مجلس کاملا اتفاقی مثل هم بپوشن... طبیعیه یکم ادم یه جوریش میشه ولی سریع  از ذهنت عبورش بده... ردش کن بره نذار توی دهنت بمونه... منم بدم میاد یکی بشینه بگه فلانی مثل من خریده خیلی بدم میاد ولی بعدش با خودم میگم این سلیقه ی من بوده من به سلیقه ی خودم احترام میذارم در دهن مردم بازه به حرف زدن 

مگه قرارع تنها توی دنیا اون از اون مدل لباس داشته باشع؟؟مگه هر لباسی واسه ی نفر تولید میشه خلاف جرمه ...

سه نفر اونشب لباسشون مث من بود 

من سبز یشمه‌ای یکی مشکی، صورتی، طلایی!

مشکل من اینکه رنگ لباسمم مث اون بود خدااااا دارم دیوونه میشمممم😭