2777
2789

من پسرم خیلی تنها بود همبازی نداشت

فقط فقط فقط ب خاطر خودش اقدام کردیم 

چون داشت مریض میشد از تنهایی 

الانم از وقتی پسر کوچیکم راه میره و میدوعه هی میزنه نمی تونم تنهاشون بزارم 

خیلی بد میزنه هم با دستش هم با اسباب بازی 

اوایل خیییلی بهش توجه داشتیم ک حسادت نکنه ولی الان 1 و نیم سال گذشت 

نمی دونم چرا اینجور شده

با اینکه پسر دونم عاشقشه اون اینو پس میزنه

راه حلی هست؟ 🥲💔😢😢😢

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادیه، ممکنه از حسادت باشه ممکن هم هست از علاقه باشه بچه روش ابراز علاقه رو بلد نیست باهاش صحبت کنید و براش توضیح بدید که روش درست بازی کردن چیه بیشتر توجهتون رو بدید بهش 

اخه چطور بچه سه ساله اذیت میشد  که خواهر برادر نداره 

دیگه خودتون خواستین تقصیر بچه نندازین 

من خودمم جلوگیری ندارم دخترم ۷ سالشه و خیلی خیلی اذیتم میکنه میدونم اگه بشم تقصیر خودمه نمیتونم به هیچکم چیزی بگم 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

خیلی عادیهداداش من منو بچگی خیلی اذیت کرد الان خیلی دوسم دارهفقط نزارین کوچیکه اسیب ببینخ

اره الان با شمشیر زد زیر چشش قرمز شد

من پسر۴سالم داداش ۸سالشو میزنه ۴ساله ها اعجوبن😅😅😅

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اخه چطور بچه سه ساله اذیت میشد که خواهر برادر نداره دیگه خودتون خواستین تقصیر بچه نندازین من خودمم ...

از صداهای بلند می ترسید 

از شلوغی خوشش نمیومد

سب ادراری داشت

اصلا با بچه های بیرون گرم نمی گرفت 

من تا جایی بتونم بهش توجه دارم ولی باز میفهمن 

من از وقتی دومی اوردم سختی هاشو بجون خریدم و پسرم از من فاصله گرفت  و رفت پیش داداشش و قضیه از اینجا شروع شد 

بجای اذیت کردن من با داداشش کلنجار میره

عزیزم چه بدحست رودرک میکنم نمیتونی اون روبزنی هم کفری میشی ادم دلش به حال بچه کوچیک میسوزه بزرگه روب ...

اگ میتونستم بفرستم مهد ک دومی رو نمیاوردم 

متاسفانه هیچ کاری نمی تونم بکنم 

اخه چطور بچه سه ساله اذیت میشد که خواهر برادر نداره دیگه خودتون خواستین تقصیر بچه نندازین من خودمم ...

چطور شماتت رو خوب بلدین ولی همدردی رو ن 

واقعا نمیدونین این مادر الان تو چ حالیه بهتر نیس نمک رو زخمش نپاشیم و باهاش همدردی کنیم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
چطور شماتت رو خوب بلدین ولی همدردی رو ن واقعا نمیدونین این مادر الان تو چ حالیه بهتر نیس نمک رو زخمش ...

شماتت نیست اخه وقتی میگن بچه۳ ساله خواهر برادر میخواسته نمیگن خودمون میخواستیم 

معلومه سخته من واقعا خودم میخوام 

من دخترم ۷ سالشه با اینکه میگه خواهر برادر یوقتها همیشه نه ولی من میدونم مشگلات من دوچندان میشه

اخه از لحاظ روانشناسی صد جا هست  میگن هیچوقت برای تنهایی بچه بچه دیگری نیارین  ببینیم خودتون شرایطتون چطوره یکی میبینی ده تا بچم میتونه ساپورت کنه 

که من واقفا نمیتونم با اینکه عاشق بچم 

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

عزیزم اینا که طبیعیه و توی هر خانواده ای هست 

من اگه جای تو بودم میبردمشون دوره های رفتاری که از الان که سنشون کمه بتونن یاد بگیرن چطور باهم کنار بیان 

من مرکزی که میشناسم و کارشون رو قبول دارم 

مرکز پرورش ذهن فرزام هست بنظرم خیلی میتونه کمکت کنه تو این زمینه 🥰💕