2777
2789
عنوان

حس ششمی ام واقعا حسم قویه بیاین جواب بدم بهتون🫶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 19318 بازدید | 1547 پست
عزیزم من شوهرم با یکی قهره و خیلی مشکلات بابتش داریم آیا من باید کاری کنم و برای آشتی اونا قدمی بردا ...

اگر دخالت کنی تو قهرشون ناراحت میشه و باید دخالت کنی اما جوری که اون نفهمه و برای کارت هم باید سعی کنی بهش توضیح بدی که چرا میخوای بری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر دخالت کنی تو قهرشون ناراحت میشه و باید دخالت کنی اما جوری که اون نفهمه و برای کارت هم باید سعی ک ...

استارتر منم بپرسم؟

جواب بدی دعات میکنم عزیزدلم

یاد تو حس قشنگیست که در دل دارم چه تو باشی چه نباشی نگهش میدارم...🥀💔
اگر دخالت کنی تو قهرشون ناراحت میشه و باید دخالت کنی اما جوری که اون نفهمه و برای کارت هم باید سعی ک ...

گلم تو رو خدا به من جواب بده 

ماشینشون چیه ؟

حس اون نسبت به من؟( به هم می‌رسیم؟ )

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عشقم تروخدا جواب منم بده کلی دعات میکنممیشه بگی رابطه با ارش درست میشه؟ دوست داره؟برات کلی دعا میکنم ...

اره رابطتت به زودی زود درست میشه و دوست خیلی خیلی داره و خودت هم چشمات کشیده هست و سفیدی و دماغت هم قوز داره یکم و لبات هم نقطه خشگل صورتته

اره رابطتت به زودی زود درست میشه و دوست خیلی خیلی داره و خودت هم چشمات کشیده هست و سفیدی و دماغت هم ...

محمد با کس دیگه ازدواج میکنه یا پام میمونه؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃