2777
2789
عنوان

میخاد یواشکی ازم عکس بگیره بفرسته برا رفیقش

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 106 پست
آدم نمیشه نمیدونی چی ب سرش اومده .اونی ک حاضر بود برا مامانم جون بده الان سرش داد میزنه تو وضعیتیم ک ...

خه چته چن سالته؟؟ دنیا هنوز روی بدشو بهت نشون نداد اینا چیه که میگی 

اون آینده خودشو داره میسازه توچراخودتو اذیت میکنی 

بدرک بذار هرکاری میکنه بکنه فقط راهنماییش کن و دیگه کاریش نداشته باشه 

اینم سن خاصیو حتما داره میگذرونه

اگه نگذره هم اینقد به توربطی نداره که داری خودتو اذیت میکنی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نمیدونستم فوت شدن ببخشید خدا رحمتش کنه واقعا باید خواهرتو تربیت کنی

ممنون 

یه تنه نمیتونم کم آوردم 

نمیفهمههههه .حس میکنم رفیقش دوتا پنبه ای بزرگ گذاشته تو گوشش ک هیچ حرفی رو نمیشنوههه

بابا ب خدا اینجور دختری نبود رفیقش بدبختش کرد 

من همیشه با خودم میگفتم اگ من ی زره شیطونم در عوضش خواهرم بفهم و با درکه .حرف گوش کنه .الان ی جوری شده میگم خدایا همش خواب باشه من این دخترو نمیشناسمممم خیلی باهاش غریبه اممم

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خه چته چن سالته؟؟ دنیا هنوز روی بدشو بهت نشون نداد اینا چیه که میگی اون آینده خودشو داره میسازه توچر ...

من ۱۷ 

خیلی وقته بهش گفتم کاریت ندارم،خودتو داری بدبخت میکنی ولی چون می‌دونم آخرش پشیمون ب بار میاره دلم برا مامانم میسوزه کم بدبختی نکشید تا یکم مارو بزرگ کنه .چرا شرمنده اش کنیم ،

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من ۱۷ خیلی وقته بهش گفتم کاریت ندارم،خودتو داری بدبخت میکنی ولی چون می‌دونم آخرش پشیمون ب بار میاره ...

فعلاایشون این راهو پذیرفت 

هرچی بیشتر به پروپاچ بپیچید بدتر میشه 

فعلا بذارید به حال خودش باشه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

فعلاایشون این راهو پذیرفت هرچی بیشتر به پروپاچ بپیچید بدتر میشه فعلا بذارید به حال خودش باشه

مرسی ک وقتتو گذاشتی 

ب شدت داغون بودم و خیلی دوس داشتم یکی حداقل ی زره هم ک شده راهنماییم کنه

نمی‌دونم نمیدونممممم نمی‌دونم چیکار کنم ...ناچارم کم آوردم

خب اگه دعا گرفتی پیش هر کسی و هرجایی نری .

خیلی مراقب باشی از هر ۱۰۰ تا یه دونه واقعی هست . 

کجا میخوای بری؟ جایی پیدا کردی ؟

مرسی ک وقتتو گذاشتی ب شدت داغون بودم و خیلی دوس داشتم یکی حداقل ی زره هم ک شده راهنماییم کنه

قربونت عزیزم ♥

خودتو ناراحت نکن شمازندگی خودتو داری ایشونم زندگی خودشو آدما تاسرشون به سنگ نخوره به راه نمیان

اگه باز سرش به سنگ خوردو به راه نیومد این سنگ خوردنو دوس داره ازدست توام کاری برنمیاد 

ولی اگه سن حساسه احتمال اینکه برگرده به راه زیاده 

وقتی مادرتون مشکلی ندارن شمااینقد پاپیچ نشو بعد فک میکنن حسودی دشمنشی 

تامیتونی برازندگی خودت وقت بذار تمرکز کن رو موفقیتات یه روزی به یه جایی میرسی میبینی فقط خودت براخودت میمونی پس حواست بخودت باشه 

خب اگه دعا گرفتی پیش هر کسی و هرجایی نری .خیلی مراقب باشی از هر ۱۰۰ تا یه دونه واقعی هست . کجا میخوا ...

این شهرستانی ک هستیم چن نفرو داره

یکی دوتا شونم زیاد تعریفشونو میکنن 

اگ مامانم راضی شع میریم پیش یکیشون 

قربونت عزیزم ♥خودتو ناراحت نکن شمازندگی خودتو داری ایشونم زندگی خودشو آدما تاسرشون به سنگ نخوره به ر ...

دقیقا هر وقت نصیحتش میکنم میگع حسودی 

در عوض راهنمایی های ک کردی امیدوارم خدا ی جلسه قشنگ برات جبران کنه 🥹❤️وقتی ناراحتی حرف زدن با یکی واقعا حالتو جا میارع

مرسی ک بودی 💚💛

دقیقا هر وقت نصیحتش میکنم میگع حسودی در عوض راهنمایی های ک کردی امیدوارم خدا ی جلسه قشنگ برات جبران ...

بگردم ممنون ازدعای قشنگت 

انشالله دختری به عاقلی شماهم مسیرسبزی رو به روش باشه 

موفق باشی عزیزم ♥

من خودم ی روزی ب کاربرای سایت میگفتم ای خرافات چیه .بسپرین ب خدا الان ب روزی افتادم ب هر چیزی چنگ می ...

اخه بنده خدا میفهمم حالتو جاره نداره ک 

هر کاری فک میکنی نیازه بکن

فقط به دعا اکتفا نکن 

دعا بگیر

اما خب سعی کن با زور یکاری کنی علیه خاهرت

نمی‌دونم چطوری براتون توضیح بدم درک کنین انقد بهش وابسته شده .هیچی نمیگهههه همیشه حاضر بود برا مامان ...

اینقدر اعتماد درست نیست 

من خودم چوبشو خوردم که میگم اما خانوادگی نبود و رو خودم تموم شد

اینقدر اعتماد درست نیست من خودم چوبشو خوردم که میگم اما خانوادگی نبود و رو خودم تموم شد

چ خوب ک تموم شده 

بابا ب خدا پیرمون کردع🥲

می‌دونم چی میگی یه کاری کن گاهی وقتا با خدا حرف بزن خودت خالی شی

شما تا حالا دعا نگرفتی؟! ب نظرت کاره غلطیه؟؟