2777
2789
عنوان

میخاد یواشکی ازم عکس بگیره بفرسته برا رفیقش

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 106 پست
خدا رو دست کم نگیر...قدرت دست اونه وبس

ناراحتم ک اسم دعارو آوردم می‌دونم همه چی دسته اونه.میدونم گناه میکنم ولی ناچارم ب خداااا میگم شاید خدا رحمتشو ب وسیله این بنده ای دعانویسش بفرسته 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

اون دختره لباساشم پسرونه اس بدون سال میگرده با دوچرخه باشگاه میاره بدن میسازع تو کل عمرش رژ ندیدع

خب همون دگ عزیزم 

خاهرت شده دوس دخترش

در واقع اون دوستش حکم پسرو داره 

از اینایی ک هست میخان تغییر جنسیت بدن فهمیدی؟

واقعا بفکر باشید نزار بره توی رابطه باهاش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب همون دگ عزیزم خاهرت شده دوس دخترشدر واقع اون دوستش حکم پسرو داره از اینایی ک هست میخان تغییر جنسی ...

دو ساله ک ب فکرشم و هیچ عنی نمیتونم بخورم 

ی نفره نمیتونم بابا ک‌نداریم مادرمم از بس دوستمون داره اصلا نمیخاد دلمون بشکنه همش پشتشو میگیره همش طرفشو میگیره من یه نفره چیکار کنم ؟! چی بگم 

ب خدا خودمم کلی بدبختی دارم چن ساله ک افسردم .درس دارم .کنکور دارم نمیتونم ی نفره کم آوردم 

کاش خدا بابای هر کی رو میکشت بچشم باهاش می‌برد 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

دو ساله ک ب فکرشم و هیچ عنی نمیتونم بخورم ی نفره نمیتونم بابا ک‌نداریم مادرمم از بس دوستمون داره اصل ...

بخدا بابات خدا بیامرزه هم اگر زنده بود همین مشکلات قطعا بود

بیین خاهرت جرا عقل نداره واقعا جرت جوونای الان اینطورین

جندسالشع 

بیین از یکی کمک بگیر

یا خودت تنهایی یکاری کن 

برو به مادرت تپضیح بده اون نمیدونه‌بگو این دختره از ایناس ک میخاد تغییر جنسیت بده این باهاش رفیق شده ینی شده دوس دخترش خطرناکه براش

بخدا بابات خدا بیامرزه هم اگر زنده بود همین مشکلات قطعا بودبیین خاهرت جرا عقل نداره واقعا جرت جوونای ...

دیگه انقد فکر ناجور میکنم روانی شدم ب خدا 

ن خاله ای ن عمه ای 

بابا ب خدا اگ با پسر می‌رفت تو رابطه دردسرم کمتر بود 

ب نظرت دعا گرفتن گناه!؟

دیگه انقد فکر ناجور میکنم روانی شدم ب خدا ن خاله ای ن عمه ای بابا ب خدا اگ با پسر می‌رفت تو رابطه در ...

نه بابا چ گناهی 

بگیر اگر فک میکنی تاثیر داره اما فک نمیکنم تاثیر کنه

نه بابا چ گناهی بگیر اگر فک میکنی تاثیر داره اما فک نمیکنم تاثیر کنه

من خودم ی روزی ب کاربرای سایت میگفتم ای خرافات چیه .بسپرین ب خدا الان ب روزی افتادم ب هر چیزی چنگ میزنم 

عین کسی ک تو آب باشع و برا نجاتش هر کاری کنه

این دعا و اینا چیه نگیری ها بدتر میشه عکستو گرف ی کتک مشتی مهمونش کن بفهمه هرکاری عواقب داره چرا به ...

اسم بابا ک میاد دوس‌دارم بشینم انقد زار بزنم بمیرم 

بزن دهنش بچه رو

آدم نمیشه 

نمیدونی چی ب سرش اومده .اونی ک حاضر بود برا مامانم جون بده الان سرش داد میزنه 

تو وضعیتیم ک فقد دوس دارم خدارو بغل کنم کلی تو بغلش زار بزنم بگم این زندگی نبود ب من دادی تمومش کم