2777
2789
عنوان

میخاد یواشکی ازم عکس بگیره بفرسته برا رفیقش

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 106 پست
نمی‌دونم چیکارش کنم آدم شه

دست رفیقش رو رو کن 

یه اکیپ دوران راهنمایی داشتم هرچقدر مامانم گفت بدن گفتم نه تو قضاوت میکنی 

سیگار سقط بچه ل.زبین و.... همچی داخلش بود 

دوران راهنمایی درس نخوندم 

الان مثل چی پشیمونم 

عزیزم هیچ وقت از کلمه و لفظ خود کشی استفاده نکن.درست نیست.

خودکشی گناه بزرگیه و اینطور راحت ازش صحبت کردن خوب نیست.

شاید بهتر باشه با یک مشاور خوب در مورد خواهرت مشورت بگیری.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بابا ۲۰۰ هزار تومننه دیگ اونقدر گرون نمیشع برو حتما ،شاید برای خواهرت دعا گرفتن ک یهو این همه مط ...

میگما دعا بگیرم تا چن‌وقت اثرش هست 

مرسی وقت گذاشتی خیلی نیاز داشتم یکی یکم باهام حرف بژنه

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

پیش دعا نویس نرو پولتو ب هرکسی نده همشون کلاهبردارن و دروغگو . چجوری میخوای بهشون اعتماد می‌کنی

نمی‌دونم نمیدونممممم نمی‌دونم چیکار کنم ...ناچارم کم آوردم 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

اخه چرا پس عکس میده بهشینی ل ز بین هستن؟

ن بابا .خواهرم اصلا تا الان گوشی نداشته از این چیزا بدونه 

فقد بیش از حد ب هم وابسته آن بی ش از حد ب اون دختره گوش میدع

یک سیلی بزن به خودش بیاد ..

هیچ جوره ب خودش نمیاد

دست رفیقش رو رو کن یه اکیپ دوران راهنمایی داشتم هرچقدر مامانم گفت بدن گفتم نه تو قضاوت میکنی سیگار س ...

اینم پشیمون میشه مطمئنم خیلیم بد پشیمون میشه خیلیم تاوان میدع

عزیزم هیچ وقت از کلمه و لفظ خود کشی استفاده نکن.درست نیست.خودکشی گناه بزرگیه و اینطور راحت ازش صحبت ...

بدبختی اینجاس شهرستانی مشاور ندارع اینجا

مگ حتما جنس مخالف باید دعا بگیره ؟ بله صد در صد گرفته

گلم متاسفانه ذهنتون رو دادید به دعا حرفای من براتون معنی نداره 

فقط یک کلام خودتو شکاک و خسته نکن 

اکه اعتقاد نداشته باشی دعایی نمیشی

فک کنم زیاد اثر داشته باشه حداقل ی سال شایدم تا اخر عمر

برا شما جواب داد؟! کارتون و حل کرد؟؟