خواهرم خیلی اذیتم میکرد مثلا ی نامادری باهام رفتار میکنه منم زندگیمو جمع کردم امدم شهر دیگه به خاطر شوهرم حالا هی میگه بیا بامن حرف بزن اگر بخوام بگم چقدر اذیتم کرده طولانی فقط اینو بدونید موقعی که ازدواج کردم داشتم جهاز میبردم گرفت چند تیکه از وسایلمو شکست خیلی غصه خوردم ی آدم کامل عقده ای خلاصه دلم میخواد بچه زیاد داشته باشم اما خوب صالح نه مثل خواهرم ی خورده هم میترسم از بچه نکنه مثل خواهرکثافتم بشه ازش بدم میاد موقعی که ازدواج چپ راست خونه ما بود حالا من تو ی شهر غریب تنها هر روز هم شوهرم ماموریت نه مادری نه پدری هییی
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مثل من .خواهرم افتاده ب التماس ک همو ببینیم اما اصلا جواب تلفنشم نمیدم
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
کار خوبی کردی از یه آدم مریض دور شدی تنهایی ات هم یجوری با ورزش و کلاس و بچه ات پر کن پشیمون نمیشی
میخوام برگردم تهران شهر دیگه برام سخته ولی اساس کشی هم سخته آدم زورگویی انقدر هم بلا سرش میاد دزد خونشو زد وسایلشو برو حالشو بردن دلم خنک شد به رو نیاوردم ولی دلم خنک شد
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
مثل من .خواهرم افتاده ب التماس ک همو ببینیم اما اصلا جواب تلفنشم نمیدم
اینم دقیقا همین کارو میکنه تا وقتی بودم اونجا خیلی تهدید میکرد اذیت میکرد الان باهاش کات کردم از شوهرمم میترسه 😌😌😌 دلم خنک ش ه هی میگهچرا با من حرف نمیزنی بیشتر به خاطر فضولی کردنه
اینم دقیقا همین کارو میکنه تا وقتی بودم اونجا خیلی تهدید میکرد اذیت میکرد الان باهاش کات کردم از شوه ...
اخ آره . خانواده من ب بهونه ی اشتی زنگ میزنن ب دوستم .
آمار زندگی منو میگیرن بعد غیب میشن تا چند ماه بعد ک دوباره زنگ بزنن امار بگیرن😅