2777
2789
خدات بزرگه عزیزم ، غصه دوری نخور ، در رابطه با فرزندانتون هم فرزندان شما اخلاق های شما و همسرتون میگ ...

پناه بر خدا امید دارم به خدا درد غریبی سخته دلم آغوش مادرمو میخواد شاید اینم حکمتی

اره عزیزم بیا

قبول نکردی ک

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم دقیقا همین کارو میکنه تا وقتی بودم اونجا خیلی تهدید میکرد اذیت میکرد الان باهاش کات کردم از شوه ...

دقیقا برای فضولیه

اینجور آدما دنبال سوژه برای روانی بازی هاشون میگردن تجربه دارم که میگم بهش بها نده

من امدم تو پیام دوستی نیومده عزیزم

دادم بابا . تو درخواست بده خوب 

توی قسمت اعلان ها باید چک کنی قبول کنی

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
دقیقا برای فضولیهاینجور آدما دنبال سوژه برای روانی بازی هاشون میگردن تجربه دارم که میگم بهش بها نده

😳 ایول آفرین دقیقا دنبال روانی بازی باید باهاش چیکار کرد من کلا همه چیمو ازش غایب میکنم که بهانه نداشته باشه 

😳 ایول آفرین دقیقا دنبال روانی بازی باید باهاش چیکار کرد من کلا همه چیمو ازش غایب میکنم که بهانه ند ...

دقیقا همه چیو قائم کن چون از کاه کوه میسازن تحویل میدن

من که دوری کردم رابطه تو به حداقل برسون و از زندگیت هیچی نذار بفهمه

دقیقا همه چیو قائم کن چون از کاه کوه میسازن تحویل میدنمن که دوری کردم رابطه تو به حداقل برسون و از ز ...

همین کارو کردم انقدر حال میده وقتی از چیزی خبر نداره خیلی خوبه خیلی زور میزنه از همه چی خبر بشه سر از کارم در بیاره من برام اهمیتی نداره زندگی اون ولی آدم فضولی اگر گرفتاری باشه کمکی نمیده و اصلا دوست نداره خوشبخت باشی دوست داره غرق خاری بدبختی غرق باشی