2777
2789

یه گروه زدن مداوما حرف حرف حرف. 

یکی میگه از پاپ کورن دختر یکی از بچه ها خورده. 

یکی گفته یکی از برگه خالی های دخترم نیست. 

یکی گفته وای مداد قرمز دخترمو برداشتن. 

بدون اجازه اد کردن بعدشم میگم میگن خوب ناراحتی لف بده ولی اونطور هم از برنامه ها جا میمونم. 

نماینده ها مداوما در حال تذکر دادن هستند دنبال سوراخ میگردن انگشت کنن توش واقعا باید یک مدرسه بسازن اول برای والدین منم دوقلو دارم باور کنید مداد گم میکنن به دوستشون خوراکی میدن نمیدونم برچسب میگیرم میبرن به بچه ها پخش میکنند یک بار به چشمم نیومده مثلا تذکر بدم بچه هستند دیگه. 

حالا من نمیدونم  نسبت به این موضوعات حساس نیستم یا مادرای دیگه زیاد دل چرکینن بیشتر استرس درس دارم تا حاشیه. 

ولی اینا کلا تو حلشیه هستند نماینده هاهم که انگار کی هستند به خودشون اجازه میدن تو همه چیز دخالت کنن. 

رو مخمن خیلی کاش میشد مدرسه عوض میکردم اما میگن همه جا همینه کاش میشد کشور عوض کنم مثلا تو ژاپن بچه ها میرفتن مدرسه هعیی

کلاس پسرمن اینطور نیست.....اطلاع رسانی تشکر از مامانایی ک غذا برا نشانه جدید میبرن و تبادل نظر برا برنامه هاست

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نماینده کلاس من به خودش اجازه میده مداااام تو کار معلم دخالت کنه وموش بدوئونه نمیدونم چرا بعضی والدین انقدر مداخله گرن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

ما اصلا نمیدونیم‌نماینده کیه.معلم پسرم‌گفت اجازه ندارید گروه خارج از کلاسی داشته باشید و‌نماینده فقطو فقط باید بامن درارتباط باشه. واسه هرنشانه‌تو‌جلسه به خواست خود اولیا تعیین شده که کی چی ببره تا الان که‌خیلی بانظمو عالی بوده همه چیز.نماینده ام مثلا دفترشطرنجی رو‌امضا میکنه روزایی که معلم کارش زیاده مشقارو میبینه و اینچیزا ی حاشیست کلا کلاسشون

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
کلا گروه داشتن مادرا چند ساله ممنوع شده که،چجوری گروه دارین شما؟اخه خیلی مشکل ساز شده بودن این گروهه ...

مشکلشون اینه که ازمعلمها انتقادمیکنن ماهم که انتقادپذیر....وگرنه به مدرسه ربطی نداره....

کلاس ما تو گروه جز تکالیف چیزی نمیزارن.وگرنه بسته میشه..گروه دیگه هم مدرسه اجازه نمیده باز کنن.

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

ما گروه تو بله داشتیم..من از گروه اومدم بیرون‌‌‌‌‌..بعد چند روز مدیر هم گفت باید گروهتون پاک بشه😁تو شاد هم کلا تکالیف هم نمیذارن‌..میگن خود دانش آموز باید بنویسه یادداشت  کنه..هرچی هست خودش به مادرش بگه..

...