2777
2789
ما اصلا نمیدونیم‌نماینده کیه.معلم پسرم‌گفت اجازه ندارید گروه خارج از کلاسی داشته باشید و‌نماینده فقط ...

من توقع یه همچین حالتی رو داشتم. 

ولی مادرا به شدت کودک هستند انگار بچه سه ساله ان متاسفم براشون 

معلم کلاس پسرم گفت واسه روز دانش آموز یه خط کش میخوام سفارش بدم جدا از جالب بودنش روی خط کش هم میدم یه چیزی حکاکی کنن،نماینده گفت ،نه مگه کسی هست که خط کش نداشته باشه؟

حالا من گفتم چی میخواد بده،روز جشن واسه بچه ها خودکار گرفته بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توقع یه همچین حالتی رو داشتم. ولی مادرا به شدت کودک هستند انگار بچه سه ساله ان متاسفم براشون

معلم اول سال واقعا قاطع برخورد کرد و همون باعث شد حساب کار دست همه بیاد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.