2777
2789
عنوان

من وقتی شلوغه بهتر درس میخونم

72 بازدید | 8 پست

یعنی جدیدا اینجوری شدم چون تو تنهایی  انقد فک میکنم و صدایی نیست همش صدا مغزمه کلا تمرکز ندارم حالا بنظرتون این کار درسته؟ یادم میمونه برا امتحان یا یادم میره؟؟؟

حالا من امتحان تاریخ دارم بیاید قانعم کنید روحیه بدید کتک بزنیددبرم تاریخ بخونم اخه خیلی زیادهه🥲😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم فردا امتحان فارسی دارمم🙁🙁

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
نتیجه داد براتون؟ چکارکردید

من مشکل داشتم adhd 

دو هفته است تقریبا قرص مصرف میکنم خیلی تمرکزم بهتر شده الان برعکس تو شلوغی اعصابم بهم میریزه نمیتونم بخونم

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

برو بخونننن😂💆🏻‍♀️🩴🩴

کاشکی برمم😔🥲

هعیی ان شا الله شب میخونم😀

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
شب بیدار بمونی صبحش امتحانت خوب نمیشه مغزت خستس برو شب باید کامل بخوابیی

مرسییی از اینکههه بهمم انگیزهه میدید برمم بخونمم💗💗🤗🤗