2777
2789

یه دوستی تو پیش دبستانی داره که خیلی با هم خوبن.

امروز میگه مامان وقتی میریم دستشویی دوستم میگه برو ببین تمیزه،من برم😐

یعنی بچه من میره چک میکنه و اگه تمیز نباشه آب میگیره بعد ایشون میره دستشویی.

وایییییی از حرص فشارم رفت بالا.

من این همه تو خونه به بچم یاد میدم‌مستقل باشه بعد اونوقت بچه مردم باید آویزون بچه من باشه؟مادرشم بسیااااار مدعی هست توی تربیت بچه😒

بچه من فک میکنه داره به دوستش کمک میکنه.

بهش گفتم اگه خواستن برن دستشویی به دوستش بگه منم چندشم میشه خودت برو دستشویی خودتو چک کن و بعد برو.

بازم حرصم تموم نشده.دلم‌میخواد به دوستش مستقیم بگم ولی میدونم اشتباهه.باید بچه خودمو راهنمایی کنم.

حس میکنم بچم ساده بازی دراورده یا زیادی مهربونه و حس حمایتگری داره ولی من خوشم نمیاد ازش سوءاستفاده بشه.

دوستشم بچه هفت خطیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

عجب عمروعاصیه اون دوستش😐😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره